Quantcast

Finansų ministerija vidaus rinkoje pasiskolino 30 mln. eurų

  • Teksto dydis:

„Nasdaq“ Vilniaus biržoje pirmadienį įvykusiame penkerių su puse metų trukmės Vyriausybės vertybinių popierių (VVP) emisijos, iki kurios išpirkimo liko 1709 dienos, papildymo aukcione obligacijų išplatinta už 30 mln. eurų, vidutinė palūkanų norma buvo minus 0,174 procento.

Ši VVP emisija pradėta platinti pernai liepos 20 dieną, paskutiniame jos papildymo aukcione balandžio 12 dieną obligacijų išplatinta už 65 mln. eurų, vidutinės palūkanos buvo minus 0,246 procento. Po pirmadienio aukciono bendras emisijos nominalus dydis pasiekė 360 mln. eurų.

Aukcione pasiūlyta mažiausia palūkanų norma buvo minus 0,215 proc., patvirtinta didžiausia – minus 0,15 procento. Šiai emisijai nustatytas nulinis atkarpos dydis.

VVP paklausa aukcione siekė 80,65 mln. eurų, iš jų 78,15 mln. eurų sudarė konkurenciniai pasiūlymai.

Ši VVP emisija bus išperkama 2026 metų sausio 22 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ну что ? ПИЗДЕЦ почти !!!

>>>>> Taigi

>>>>> Taigi portretas
Kaimieti tu patvorinis, buki valstieciai taip sekmingai islaidavo per visus valdymo metus bei biudzeto didejancias skyles lope skolindamiesi, kad sugebejo pasiekti 50% metinio BVP. Todel nori nenori dabartine vyriausybe bus priversta skolintis ne tik del Covid19 krizes, bet ir privaledama sustabdyti skola ne daugiau 60%. Is kur tokiu bukiu pasalpiniu kolukieciu atsiranda kaip ir tu, kurie nuli supranta apie ka nors, taciau reiskiasi kaip nera rytojaus!

Taigi

Taigi portretas
Šita valdžia praskolins visą Lietuvą !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių