Quantcast

Eurostatas: Lietuvoje – pigiau nei ES

Grįžti į straipsnį

skaitytoja

skaitytoja portretas
o galima kelti kainas! Juk prekiu kokybe tikrai geriausia ar ne, ko apie tai nekalbama ir nerasoma

...

... portretas
"Yra melas, didelis MELAS ir statistika"; o dabar visa tai išreiškit per VDU.

Vile

Vile portretas
O ar sulygino,kiek % ES sudaro atlyginimu vidurkis? Tik tokiu budu galima sakyti, kad pas mus pigiau ar brangiau. Bet cia ir arkliui aisku, kad maziausiai x3 Lietuvoje viskas brangiau.

a

a portretas
idiotai o alga sudaro tik trečdalį Europos vidurkio tai kas brangiausiai už viską moka tuos idiotus į mokyklą matematikos pasimokint

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
As tikrai labai rimtai klausiu, kas galite idekite nuoroda kur butu galima susipazinti su realia 20 ir daugiau metu kainu kilimo statistika. As tokios statistikos niekur nerandu ir man jos reikia, Aciu.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Kokius jus sudus ir vemalus lyginate, jus Lyginkite zmoniu perkamaja galia, ka zmogus 1999 galejo nuopirkti uz 10 litu ir ka jis gali 2019 metais nupirkti uz 2.94 Euro. VA KA REIKIA LYGINTI !!!!!!!

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Maqzdaug banai atpigo. N a c h ui man tie jusu banai, nei as tuos jusu su k r u s t us bananus anksciau ipirkau nei as dabar juos perku. Atsimenu pirkdavau silke po 5 litus ir staiga viena diena ta su p is t a silke is 5 litu pavirto i 8 litus. Taip is karto ant rytojaus. As dabar net neisivaizduoju kiek ji dabar kainuoje eurais. Svogunai dabar kainuoja 80 centu, as atsimenu pirkau po desimt, devynis centus, man atrodo net sesi centai buvo

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
As perziurejau tas visas susiktas statistikas tai kazkokie myzalai osp.stat.gov.lt/100-uko-kainos-ir-pokyciai 2014 metu kainos didesnes nei po euro ivedimo

Anonimas

Anonimas portretas
KUR GALIMA GAUTI REALIAS KAINAS , REALIU PRODUKTU PER 30 METU. Anksciau supista kambari vilniuje galejai issinuomuoti uz 100 litu, dabar jau nori 300 euru. Kur b l e d sitoje ku r v u valstybeje galima gauti realia statistika?????!!!!!!!!!!!

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Nes sita eurostatine k u r v a ji uzsiimineja sitos valdanciosios bledziu chuntos aptarnavimu ir visi skaiciai yra sumyzti sufalsifikuoti, perkisti per isange, viskas taip isvesti vidurkiai , kad gyvenimas su kiekviena diena tik gereja.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Ir is viso RIMTAS KLAUSIMAS. Kas gali pasakyti, KUR LIETUVOJE GALIMA RASTI REALIA STATISTIKA, kaip kito kainos per 30 metu. Su realiomis kainomis Litais , eurais, gal net ir rubliais

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Su kuo jus ku r v o s liginate, kas ten pas jusu per statistika, pasiziuri kainos kiekviena diena vis mazeja. Kokios ten pas ju is viso kainos is lubu. Jus lyginkite kiek krito zmoniu perkamoji galia , o ne su evrosajuzu.

Anonimas

Anonimas portretas
Be to būtino vartojimo maisto produktams Vokietijoje taikomas 7% ir tik ne pirmo būtinumo prekėms 19% PVM kai tuo tarpų Lietuvoje apskritai viskam 19% ir jau kalbama jog reikia kelti iki 21%.

Anonimas

Anonimas portretas
Užsakyta statistiką. Kai kas pigiau, kai kas brangiau. Visumoje paemus kainos Lietuvoje tikrai nenusileidžia kainoms Vokietijoje. O ten kainos tikrai ne mažiausios ES. O jei dar palyginti kiek uždirba paprastas vokietis ir paprastas lietuvis tai tą statistiką apskritai i vieną vietą tie kurie taip teigia galį susikišti.

Melas

Melas portretas
Pepsi cola Vokietijoje 0,55 € už litrą tuo tarpu LT kaina sukasi tarp 0,8-0,9 € už litrą. Na bet vokiečių minimumas ženkliai skiriasi nuo lietuviško...

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai ne maziausios kainos.Anglijoje gali rast zymiai visko pigiau.Lietuva lygiuojasi su Norvegija.Bet ir Norvegijoj rasi pigiau negu Lietuvoje.

Galerijos

Daugiau straipsnių