Quantcast

Energetikos komisija: vandens, šilumos, elektros ir dujų kainų augimas nebus didelis

Grįžti į straipsnį

gas

gas portretas
dujas perka is rusu uz~190euru ,o jas Tautai jau parduoda uz ~350euru ir jau is duju geldos,toks duju privaciu akcininku amzinas biznis,kvailiai moka ,o lobistai lobsta,tik ne valstybe,beda Tautai per tuos prixvatininkus ir dar kokia.

Konservatoriai kenkėjai

Konservatoriai kenkėjai portretas
Jeigu ne tas prakeiktas ,konservatorių nupirktas laivas,už kurį mokame ne milijonus,o milijardus,tai dujos būtų pigesnės.O jeigu tuos milijardus,kuriuos mokame už laivą skirti dujų apmokėjimui,tai Lietuvoje dujos būtų nemokamos.Dabar jau konservatoriai trimituoja,kad nepirks pigios,Baltarusijoje pagamintos elektros energijos,o pirks kitur,bet brangią.tai ar atsiklausėte Lietuvos žmonių,ar jie nori brangios elektros? Manau,kad jeigu lietuvaičiai ,apie tai pagalvotų,tai rinkimuose,konservatoriai negautų nei vieno balso.Deją.

Pensininkas

Pensininkas portretas
padidino pensija,padidino kainas energetikai, visvien dar liks trys € nuo pensijos padidinimo- galetu dar didinti kainas.

LEO

LEO portretas
LEO atgimė, sveiki vergai, dabar suvesime sąskaitas su jumis, kurie nenorėjote LEO

Mantui Mikalajunui

Mantui Mikalajunui portretas
Koks tu direktorius ei skaiciuoti nemoki, eik i pirma klase.Juk buvo paskelbta,kad pabrangimas nuo kitu metu sausio pirmos, tai kokio velnio as turiu moketi uz lapkriti senom kainom o jau uz gruodi naujom. ar pas tave su galva ne tvarkoj Kam klaidini zmones.

Šudmalystės karaliukai

Šudmalystės karaliukai portretas
Nafta pinga ,benzas kasdien brangsta. Didinkit kainas ne tik dujom ir elektrai. Dasižaisit su savo kainom. Ar nesusilauksit geltonų liemenių lietuviško varianto po naujų.

kada bus tiesa

kada bus tiesa portretas
aisku nebus didelis lyginant su europos atlygiu o tegu palygina su musu skurdu

kai sudedi

kai sudedi portretas
tai gaunasi daug,nes niekas neišnaudos dujų 1 kw,ar elektros 1 kw. Tad niekaip nesuprantu,kokiem velniam kelt atluyginimus ir pensijas,jei su tokiais mokesčiais žmonės gramzdinami į ubagyną.

Galerijos

Daugiau straipsnių