Quantcast

Ėmė strigti atsiskaitymai už renovaciją

  • Teksto dydis:

Ėmė strigti atsiskaitymai statybininkams už daugiabučių renovavimą. Valdininkai sako, kad problema laikina, o skundžiasi tie statybininkai ir projektų administratoriai, kurie paskubėjo pradėti darbus, neturėdami sutarčių dėl finansavimo iš 2014-2020 metų struktūrinės paramos lėšų, rašo "Verslo žinios".

Lietuvos statybininkų asociacijos prezidentas Dalius Gedvilas teigė, kad nuo kovo statybų bendrovės siunčia signalus, jog negauna apmokėjimo. Kiek tiksliai įmonių negauna pinigų, tiksliai nežinoma, tačiau asociacija šiuo metu tai bando suskaičiuoti.

"Bendrijos, administratoriai stačia galva nėrė į darbus, neužsitikrinę finansavimo, todėl ir atsirado laikinų sutrikimų. Pinigai dideli, per metus - 230-250 mln. eurų, o tokį srautą suvaldyti reikia tam tikrų sprendimų, tai užtrunka. Tačiau niekur tie pinigai nedings, su rangovais bus atsiskaityta", - teigė aplinkos ministras Kęstutis Trečiokas. Jo teigimu, problema turėtų būti išspręsta per artimiausias porą savaičių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pora savaičių virsta pusmečiu ir metais?

pora savaičių virsta pusmečiu ir metais? portretas
Liepą ministras Kęstutis Trečiokas sakė, kad "(...) problema turėtų būti išspręsta per artimiausias porą savaičių.(...)" Jau greit spalis, o lėšų problema tik aštrėja.

TAIP

TAIP portretas
Renovacijai vamzdiec, nes baigėsi Europos pinigai. Baikite ponai, kabinti makaronus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių