Quantcast

Elektros tarifų pokyčiai siutina gyventojus: siūlomi planai neadekvatūs?

Grįžti į straipsnį

———->>> Kas yr „nepriklausomų tiekėjų“ pelnas?

———->>> Kas yr „nepriklausomų tiekėjų“ pelnas? portretas
Kvaily, nuo kada rinkoje perkama energija yra “is zmoniu pavogti pinigai”? Galu gale niekas nevercia taves tos elektros pirkti nei is vieno tiekejo. Gali gyventi prie zvakiu, gali kurenti savas malkas, net savo saules energija su baterijomis pasistatyti. Dieve, is kur lietuvoje tokiu neissilavinusiu valstieciu atsirado? Matosi, kad baiges vos 9 kaimo mokyklos klases.

Dalbajai

Dalbajai portretas
Valstieciai

Kl

Kl portretas
Konservai.

Kas yr „nepriklausomų tiekėjų“ pelnas?

Kas yr „nepriklausomų tiekėjų“ pelnas? portretas
Tai yra iš valstybės, iš žmonių pavogti pinigai, kuriuos, jei šitų pakelės plėšikų nebūtų, būtų valstybės panaudoti skurdo mažinimui, el. tinklų gerinimui, kelių remontui.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kiti dabar moka daugiau nei 20 centų. Gerai jau nori.Aplamai būtų gerai jeigu būtų pigi elektra. Reikėjo lenkams užpakalį pabučiuoti ir gerai gyventume

Senukas

Senukas portretas
Tai suprantu sau minuso jie nenori o klientui minusas voila ???

32 metai laisvos lietuvos

32 metai laisvos lietuvos portretas
gyvenimas ne gereja,o tik toliau ritasi i praraja.Viskas prihvatizuota uz centus,ubagai patapo milijonieriais,kai buvo galima imones modernizuoti ir islaikyti kad nestu valstybei pelna.zodziu kas prie lovio tas imito.

i tebunie elktros aferistam badas i te ateinie

i tebunie elktros aferistam badas i te ateinie portretas
lanzbergistanuj kraxas.... po PSD aferos , po masinio suvarymo i bankus...po pensiju fondu aferos... nesiruosiu dirbt ... nesiruosiu moket mokesciu lietuvai...sorry...nei cento neduosiu pakol nepanaikinsit balsavimu pagal partiju sarasus ir is ju nebus galima isbraukt aferistu.... a del elektros tai as apsisprendziau : imu kredita ... tam ka nusipirkt saules elementus... i kertu lektros banagyslee .... byn=bi lanzbergo dziovinta jum aferiugos fakk ...

Kodel neadekvatus!?

Kodel neadekvatus!? portretas
Ar kas protestuoja? Ar nors kur kilo streikas? Ne!? Tada - adekvatus!

pirkit generatorius,nereikes maitinti situ tiekeju

pirkit generatorius,nereikes maitinti situ tiekeju portretas
visas sitas liberalizavimas tai zmoniu mulkinimas kur cia pigumas? kol lietuvoje nebus valdininku ASMENINES ATSAKOMYBES ISTATYMO,TOL VYKS TOKIE ZMONIU PRIVERSTINIAI ITRAUKIMAI I NESAMONINGAS LIBERALIZACIJAS.PER RINKIMUS BALSUOSIU TIK UZ TUOS KURIU PROGRAMOJE BUS VALDININKU ASMENINES ATSAKOMYBES ISTATYMO PRIEMIMAS.

Budulis

Budulis portretas
Bibys î šikna kol nebus doro streiko jie ir toliau juokus krės metas keisti valdžia iš pagrindų.

Audrius

Audrius  portretas
Vėjus jūs pučiate, iš kur tie tokie pelnai jeigu ta rinka tokia bloga?

Anonimas

Anonimas portretas
NUOMONĖ :ŠAIKĄ Į KALĖJIMĄ SU VISU JŲ IR JŲ GIMINIŲ TURTO KONFISKAVIMU .......

Beteisiai lietuviai

Beteisiai lietuviai portretas
Beteisė Lietuva. Man gaila tų žmonelių, kurie žuvo už Lietuvą, tų, kurie sėdėjo lageriuose. Gaila tikrų patriotų. Kas vyksta Lietuvoje? Šitiek metų po Nepriklausomybės paskelbimo. Kur ta laisva, nepriklausom Lietuva?

EUSSR

 EUSSR portretas
Reuters pranešė, kad eurosojuzas nutarė nemokamus CO2 leidimus lėktuvo skrydžiams panaikinti nuo 2026. Brangs ir tas malonumas. Nebrangs tik baudžiava. Maaafija! NE, žalias bolševizmas.

Byyyy By DEJAU

Byyyy By DEJAU  portretas
Y ZONA. KIŠTI. LIETUVOS. RURYYYNTOJUS SU. TURTO. KONFISKACIJA !!!!! NACCCCHUI TUOS. RURRRRYNTOJUS

EUSSR

EUSSR portretas
apsimelavau, 40 cnt

EUSSR

EUSSR portretas
Rytoj elektros kaina biržoje jau nuo 8 ryto 50 cnt ir liks tokia beveik (+/- 5 cnt) iki 21.00 Maaafija! NE, žaliojo bolševizmo vaisiai

>Tai

>Tai portretas
ponas, tai jūs tik dabar pajutot, o jau nuo vasaros daromos aferos atiduodant mus visus spekuliantams. Dabartinė valdžia (visa) tikrai negins mūsų, eilinių vartotojų nei nuo tokių mokesčių pabrangimo, nei nuo produktų ar kt. kainų kilimo - jiems labai naudinga gaut į biudžetą nuo kiekvieno tarifo didesnę dalį pinigų. Kuo didesnė ta dalis, tuo daugiau pareina..Mūsų biudžetas įslaptintas, niekas negali konkrečiai pamatyt nei pajamų nei išlaidų, o šitie niekšai tuo naudojasi drabstydami milijonus viskam, kam tik nori, tik ne mūsų vargšės šalies gerovės kėlimui ar lietuvių sunkios kasdienybės kančioms sumažint

Bronius

Bronius portretas
Kyla klausimas dėl ko buvo sukurti nepriklausomi elektros energijos tiekėjai. Ignitis pelnas 92 milijonai eu.per 22metus. Galėjo valstybė remti gyventojus už tuos pinigus. Na o dabar gudruciai pasidalino.

Tai

Tai portretas
Mums elektra tapo prabangos paslauga , garantiniam sedziu per tuos 6 men, 500 e, sumokejes busiu kai metams uzteko 200 e, jau pikta darosi is kur toki pabrangima nustate ir jis neteisetai padarytas nebuvo jokio oficialaus pabrangimo vyriausybes ,greit prasides Geroves Valstybes pilieciu skurdas o jo pasekmes bus ilgalaikes .

Anonimas

Anonimas portretas
gėda laikraščiui LNK reportažai perspausdinami??

na

na portretas
dar gerai reikėtų pakratyti tuos ale namo renovatorius, kurie per prievartą bando renovuoti namus T. Masiuliuo g. Petrašiūnuose iškabina popiergalį prie durų kad bus keičiama tas anas paskui rašo atsiprašome įvyko klaida, vėl viskas per naują ...balsuot reikia balsadėžj biuleteniai praguli niekas nepasiima tuoj vėl susirinkimas jau link renovacijos traukia...gerai kad žmonės akylūs per susirinkimą liepė iš balsadėžės paimti biuletenius...niekas namo gyventojų nedalyvauja apsukrūs vadynininkai net ragelio nekelia daro ką nori, lupa kiek nori. Kur panaudojami gyventojų pinigai irgi neaišku...viską meluoja tvatrkė balkonus stebėjom vienas baslkonas 3000 eu. išardė žmogaus istiklintą balkoną ir apačią cementu aptepė...juokdariai ...plėšikai melagiai. Ir ką niekas nereguoja rašėm...po šiai dienai telefono nekelia matyt išėjo ginti visi Ukrainos.

>na

>na portretas
niekas nešalins - valdančioji korupcija gerai įdiegta įstatymo vardu, tvirtai laiko visus suspaudus į gniaužtus..Reikia visų pirma, pašalinti prokurorus, kurie pagal Konstituciją negina viešojo intereso, kruopščiai išvalyti teisėsaugą, kurios jau tokiuose nusikaltimuose visai neliko ir tik tada padėtis pasitaisys. Pasižiūrėkit - nusikaltimai daromi ciniškai meluojant, grasinant, nesivaržant, o už juos niekas nieko nebaudžia, nors banditų vardus ir pavardes kiekviena bobutė žino. Ar ne prezidentas ir seimas(opozicija) turi tuo užsiimti?

Renka ir verkia

Renka ir verkia portretas
Parazitai sugalvojo kažkokį liberalizavimą ir dabar tiems kas tą nesąmonę sugalvojo,visi vartotojai turi mokėti devidentus.Tai kokia ta mūsų valdžia.O kvailiai tą nusikalstamą valdžią renka ir po to verkia,kad viskas blogai.Konservatoriai turėtų išnykti.Tik tuomet būtų galima tikėtis visko geriau.

na

na portretas
pats laikas pašalinti ministrą gal Lietuvoje yra sąžiningų žmonių kurie dirbtų Lietuvos žmonėms...o ne savo interesams t.y. Kairys gi akcinininkas Ignyčio...lauk tokį ministrą. Tyčiojasi iš žmonių...

Vika

Vika portretas
Sutartys nera jokios sutartys, nes niekas su niekuo nesitaria,o kaina primetama tiekejo,o pirkejui belieka sutikti, nes kito kelio nera - juk nesedesi be elektros. Sita visa nesamone su nebutai nepriklausomais tiekejais yra primesta zmonems ir tinka tik tokiems,kaip Kairys ir kt. valdzioje sedintys, nes gauna liuto dali, nors ir neturi teises kaip valdzios atstovai. Blogai, kad zmones priima viska,ka valdzia jiems primeta ir nei kiek nekovoja uz savo teises. Paziurekim,kas darosi senosios demokratijos salyse? Ten zmones kovoja, nes is valdzios gausi tik i kupra, o ne adekvacia kaina.

hm

hm portretas
Tegyvuoja konservatoriai - pati žmogiškiausia partija pasaulyje. Jau taip lietuvius myli, nu jau taip myli, kad net Ignitį pradėjo parceliuot. Ko pasekoje akcininkai natūraliai gali reikalauti pelno.

Antanas

Antanas portretas
Kai konservai valdžioje viskas neadekvatu.

Galų gale

Galų gale portretas
Kada pasodins Masiulį?

Mafija

Mafija portretas
Nupirko visus,priiminejancius sprendimus-kiek Kreivys turi ,,Ignicio,,akciju,kurio Masiulio zmona Litpol birzos direktore,kiek issimokeju dividendu ?

EUSSR

EUSSR portretas
Mafija, na taip Kozanostra užvaldė Lietuvą. Kainos didėja kadangi pasiūla sumažėjo ir gamintojai optimizuoja kaštus. O tai vyksta dėl Žaliojo bolševizmo eurosojuze (švonderlain ir Co. dėkoja putinui, kad tam durniui visas kaltes galima dabar numesti). Ir kuo toliau tuo bus dar smagiau. Taip, pamiršau kad grabauskas pažadėjo kad 2025 Lietuvos vėjo malūnai aprūpins pusė eurosojuzo. Pažadai ir kliedesiai apie žaliąjį rytojų, o protingi babkes kala jau dabar ir gyvena šviesų komunizmą dabar ir čia.

Varlė

Varlė portretas
Rupūžės privatininkai.

nu

nu portretas
nesuprantu, kam ta el. rinkos liberalizacija buvo reikalinga jeigu vistiek Vyriausybe visiems kompensuoja, kad kaina butu ne didesne uz 28ct. Cia tik el. tiekeju serimas valdiskais pinigais ta liberalizacija. Cia panasiai kai maxima is Vyriausybes nupirko skirtomuosius tinklus, ikainavo 10x brangiau ir atgal Vyriausybei pardave:D

Geras Andrej Ponas

Geras Andrej Ponas portretas
Zmones!!! Kiek galima tai kenteti???????

Jbb

Jbb portretas
Kreivazubi ant kuolo

tomas

tomas portretas
issiaskinom tiesa, kainos tiesiog ira surasytos rubliais

Valio koncervai

 Valio koncervai  portretas
Gabrielius čia

Patys kalti

Patys kalti portretas
Juk patys nieko neverčiami išsirinkote Kreivio šaiką, tad ir turite sutikti su visomis jūsų apiplėšinėjimo sąlygomis!

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
Kai turi ant stogo savo saules elektrine, tai giliai dzin kokios elektros kainos...

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Pavasarį su enefitu pasirašiau 60mėn. sutartį po 0,18eur/kWh, antivakseriai-maršistai sukiojo prie smilkinio pirštą ir vadino visus kurie sudarė sutartys avinais ir kvailiais. Dabar kai matau biržos kainas, kad avinai tie kurie nesudarė sutarčių :-)

monopolis

monopolis portretas
Tai tik rinkos imitacija, visi pinigai keliauja į vieną kišenę. nesuprantamas noras fiksuoti kainas 3 m. Gal metas žvakes gaminti ne tik tiems, kas apkasuose šildysis, o ir tiems, kas neišgalės susimokėti už prabangią elektrą.

Jo

Jo portretas
Jau pasaulį griūna globalistu saiką,sugrius ir šitie ,prieš galą dar purtosi kiek gali

Paf

Paf portretas
Taigi valstybinė mafija. Reikia vogti kad išgyventi

kaimietis

kaimietis portretas
Kaip paimti 100 milijonų savo kišenėn iš LR Valstybės biudžeto ir kad ’’šuo nesulotų’’ ? Labai paprasta ! Sukuriamas ’’Algoritmas’’, įsteigiamos liberalizuotos ’’fikt-makt’’ nepriklausomos elektros tiekimo įmonės, pakeliama į ’’kosmosą’’ elektros kaina NordPool biržoje, o vartotojams iš LR biudžeto išmokamos didžiulės kompensacijos ! Bet ’’auksinio algoritmo’’ esmė – kai vartotojai tas gautas kompensacijas sumoka įsteigtiems, nepriklausomiems ’’el.tiekėjams’’… Vualia.. ! Mafijinis Algoritmas veikia ! Viskas oficialu ir patvirtinta įstatymais ! Vartotojai nebepurkštaus, o milijonai jau ir kišenėje. Čia jums ne keliasdešimt tukstantėlių brendžio dėžutėje ! Čia šimtai milijonų ! Viskas oficialu, juk karas, viskas brangsta, o svarbu kažkam kišenės pučiasi …. Už tokias sumas galima ne tik STT prokurorus nupirkti, bet ir patį Velnią su Dievu !"

Byyyy By DEJAU

Byyyy By DEJAU  portretas
EIKITE , KOVOKITE Y MITINGUS UZ SAVO LAISVE ....O NE LOKITE ŽURNALIUGOMS , FASEBOOKOSE KOMENTARUS !!!!!! MYZNIU TAUTA

Ta IGNITI

Ta IGNITI portretas
reikia papurtiti ,kur kontrolieriai, kur auditas , visiskai nesiskaito su klientais, sudarai sutarti su viena kaina gauni kita kas cia darosi, atsakymo lauki po tris men.....

senis

senis portretas
kodėl valdžia negina gyventoju nuo plėšyku ,juk atsirugs artėja rinkymai.

kaunietis

kaunietis portretas
copy/paste verslas klesti. Kur vargšės KD žurnalistai?

Anonimas

Anonimas portretas
Sazininga kaina vartotojui negalima,reikia ismanius planus (nuo birzos kainu priklausomus) dirbtinai pabranginti,kad butu brangiau nei trim metam fiksuotas 0,60cn/kw plano tarifas.Ignicio akcininkas,kad ir netiesiogiai yra energetikos ministras.:):):) Ir tai niekam neuzkliuna,nera Lietuvoje jokios institucijos kuri imtusi sustabdyti tokius ekonominius nusikaltimus.Skandinavijos salyse visa vyriausybe butu atsistatydinusi su premjere priesakyje.

Uždarykte tas vagių kontoras

Uždarykte tas vagių kontoras portretas
„Nepriklausomus“ tiekėjus, kurie priklauso vieniems ir tiems patiems savininkams ir tik imituoja „konkurenciją“ Tai tik pakelės plėšikų šaikos.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam, Вlіаt, išvis kilo ši geniali idėja įteisinti perekūpus? Draugas klausė, nori padėką įteikti.

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikejo su visai susipykti. Lansberginiu darbas.

Xxx

Xxx portretas
Matomai sujudiimų, streikų nori Lietuva .Ką gi ,vyriausybę versti reikia,laukti negalima rinkimų o Kreivį ant Šakių.

Kaunas

Kaunas portretas
Kaip galima pasirašyti ilgalaikę sutartį jeigu elektros kaina didelė, netgi jokių būdu ilgalaikės pasirašyti negalima .Kvailas tik pasirašys tokią sutartį.

nedejuokite

nedejuokite portretas
o dekites saules elektrines, pinigų dauguma žmonių turi, ir tas henrikas matosi gerai uzdirba gerai apsirengęs, geras rajonas. Taigi ne i nt investuokite savo perteklinius pinigus kur vartojimas net lt nestoja o i saules elektrines, vėjo elektrines ir kitus energetiškai efektyvius sprendimus, dabar žmonės lietuvoje vien tik bankuose turi virs 20.4milijardų eur...žmonės yra turtingesnį nei Lietuvos valstybe su 15milijardų eur metu su es paramomis

Tomas

Tomas portretas
Per pigiai parduoda, matomai rusiska bus.

Galerijos

Daugiau straipsnių