Quantcast

Ekspremjeras A. Butkevičius ragina mažinti skurdą: prioritetas – pensijų didinimas

Grįžti į straipsnį

ledinmetis

ledinmetis portretas
prabilo su gile.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Butkevičiau, tau pensininkai buvo nereikalingi, tada tik stengeisi dėl Sinkevičių... tokius kaip tu reikia senai vyti iš valdžios, neturinčių savo nuomonės ir proto.

Butkievich

Butkievich  portretas
sake tvirtino ,kad ivedus € niekas nebrungs- melagis , kumunistu palikuonis, amb samdinys! O butkiavich kodel nepakele pensiju?

...

... portretas
Ko nesuprast - tiek jis pats, tiek ir jo artimieji į pensiją ruošias.

butkevišaitė-senjoraitė

butkevišaitė-senjoraitė portretas
vargšeli,tikrai susirgai amnezija,tiek laiko turėjai gerinti pensininku ir nepilnų šeimų gyvenimą ir mažinti materialinę nelygybę, kad pamiršai jog buvai valdžioje ne vienerius metus, bet žiūrėjai tik į savas kišenes, kad jos neištuštėtų, o dabar dar kartą nori patekti į seimą, nes tailengviausias darbas nereikalaujantis jokios asmeninės atsakomybės, o pinigai............byra, byra į kišenę

hahaha

hahaha portretas
o ko jis pries desimtmeti nepadidino tu penciju iki vakaru europos saliu lygio...o dabar mat greit i seima rinkimai tai muilina pencininkus kad uz ji balsuotu...ir toliau sau tupes seime nieko neveikdamas...

Pjanas

Pjanas portretas
O kodėl nei centu nedidinai pats būdamas valdžioj

gana

gana portretas
slepakas uzmirso kad atvede liaudi i skurda ivedes su visa sutve eura o gal kaip visada pamirso nes serga amnezija

VILKAVISKIETIS

VILKAVISKIETIS portretas
" draugas" seimo narys Mes tave,Butkeviciau ismetem is rinkimo sarasu bet i SEIMA patekai per langa ir dabar siulai nesamones ant spetimu sprando GEDOS NETURI BUTKEVICIAU !

aš portretas
Būtent, kad reikia žiūrėti šeimos pajamas, dalinant tuos vaiko pinigus, o tai dabar dar didesnė nelygybė tarp vaikų - vienišos mamos tuos vaiko pinigus naudoja maistui ir aprangai, o turtingieji atiduoda vaikams vietoje kišenpinigių

Kęstas

Kęstas portretas
Tikrai, ko anksčiau nedidinai? Planšetėms, telefonams ir kompams siūlomas atvirkštinis PVM. Tai yra PVM, padaugintas iš kvadratinės šaknies iš minus vieno (neklausk). Kam to reikia? Kad žmonės susipainiotų ir skųstų vienas kitą Mokesčių inspekcijai. Reikia biurokratams kažkaip įrodyti, kad jie dar dirba. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Skamba gerai.

Skamba gerai. portretas
Tik kad nėra jokio įrankio prekybininkams ir gamybininkams pažaboti - tas pakeltas pensijas PC tuoj pat suris. Dar viena problema - verslas nekelia atlyginimų (kaip ir ne verslas, beja..:) ir nesidalija pelnais. Nėra priemonių pvz. patikrinti kiek įmonė uždirba pelno ir kiek uždirba šios įmonės darbuotojai. Kol neišplėšime šių pagrindinių skaudulių, tol skurdo Lietuvoje nesumažinsim

nuomone

nuomone portretas
alio o kodel nedidinai pensiju kaip buvai premjeru ko dabar kisi savo nosi kur nereikia ir be taves pakels

ooo..,

ooo.., portretas
Butkiewiczius iszlindo isz pelkes, padares 2014 metais lito naikinimo darbus...gn..ida komunistine..

Nuomone

Nuomone  portretas
Kam ,kam o Butkeviciui Kiurkilui ir jo bendram patyleti Jus daugiausia nepriklausomybes metu buvote valdantieji ir apsirupinot tik save.Dar Kirkilas rentos uzsimane.manau spyga taukuota ,o ne geresnio gyvenimouz visus jums.

lkauniete

lkauniete portretas
...zinoma,,--gyventume ==kaip O landijoje ar Belgijoje,,,jeigu musu vyriaisybes "tarnai" atlikti jiems PATIKETA darba laiku,,o ne po to ,kai jie jau ===uz vyriausybiniu "DURU" sekmes..

Galerijos

Daugiau straipsnių