Quantcast

Ekspertai: naujas NT mokestis skirtas ne surinkti pinigų, o pripratinti žmones

Grįžti į straipsnį

E.

E. portretas
Svarbiausia, kad tas mokestis dar padidins atskirtį nes Vilniuje nereikės mokėti net už milijoną kainuojantį turtą o kur nors Didžiasalyje reikės mokėti ir už 10000 vertę nes ten "mediana" bus maža.

finansinis fiasko

finansinis fiasko portretas
Mokesčiai ir taip lupami ir kad jie didinami rodo šių mokesčių bloga administravimą: išpūsta biurokratija, korupcija , prašalaiciu augima, impotentiska teisinė sistema todėl kaip sovietiniais laikas prisidengdavo "komunizmu statymu", dabar šią sramata dengia" tvariu žalių kursu". "Anonimas" yra ne paprastas žmogus ,bet paprastas durnius, jiems gerai ne būna.

Anonimas

Anonimas portretas
o kas ten bus man į gerą kad iš manęs atims pinigus,jeigu tau patinka kad atiminėja pinigus tai atnešk juos man

Anonimas

Anonimas portretas
greiciau lai iveda /ir bus ramu . pradzioje ALE verslinkai- vagys pastaugs ir nustos .bet paprastiem zmonem bus TIK I GERA !

Lietuvis

Lietuvis portretas
Naujas NT mokestis yra bolševikinio mąstymo pasekmė , o šio mokesčio tikslas NT nacionalizacija ... Baisu ir pagalvoti iki kokio lygio mūsų valdžia gali subolševikėti ...

Ką gi

Ką gi portretas
Iš nepriklausomos Lietuvos už sovietmečiu uždirbtus pinigus 1993m. nupirkau butą- tai dabar už tai iš pensijos turėsiu mokėti "nuompinigius"- belieka džiaugtis tokia valdžia ir įstatymais....

Pratina

Pratina portretas
Prippratinti prie viisuotino ir daug didesnio nek.turto mokesčio?

Tai paberkite

Tai paberkite portretas
zmonems pinigu - jie pripras!

Galerijos

Daugiau straipsnių