Quantcast

Ekonomistas: meluoja tie, kurie sako, kad atlyginimai nedidėja dešimt metų

Grįžti į straipsnį

Ačkarikas

Ačkarikas  portretas
"Kaip tie atlyginimai augs, nes vieniems kasmet padidėja atlyginimai 5–6 proc". Jūs ne procentais kelkit, skaičiuokit ir rašykit, o grynais. Tie 5-6% yra didelis skirtumas jei vieno žmogaus alga yra 1k, o pas kitą 3k. Taip ir gaunasi, kad tarpas tarp turtingo ir neturtingo žmogaus vis didėja ir didėja.

M

M portretas
Ką cia tas sapalioja?prideda tik kelis procentus,atlyginimo,o viskas kyla 100%.O kur europiniai minimalūs atlyginimai?kodel europoje bunant jų nera?viskas sukuriama kaip europoje.

Ekonomistui

Ekonomistui portretas
Tai pats meluojate, jei padidėjo 5 procentus tai per kainų ir infliacijos pasiutpolkę atsiėmė 50 procentų. Tai kiek to padidėjimo liko. Nieko neliko. Įvedus eurą, kainos kokios buvo litais tiek dabar eurais, gėlės žiedelis buvo 1 litas dabar 1-2 eurai. Tai bent kainų politika gerovės valstybėje. Slėpkitės jus ekonomistai po lapais.

>> V

>> V portretas
tai eik į Seimą, varguoli- valdžia kalta dėl tavo sumauto gyvenimo ????

taip

taip portretas
Padidejo minimalke ir valstybiniame sektoriuje , valytoja 700 e, valymo operatorius 800 i rankas o gamyboje apie 40 e, padidejo ir gauni 850-1000 e, ir dar pamainom , padides kai prades darninku trukt ir gamyba atsigaus dabar ner darbo vietu kur gaut ta tukstanti .

v

v portretas
Padidėjimą skaičiuokit ne procentais, o eurais. Žmonėm minimalų pakėlė apie 80,- į rankas, o ubagai seimūnai pasididino 2000-3000. jeigu užtenka pakelt 80,- kad kompensuot infliaciją, tai ir patys galėjo pasididint irgi 80,- Ir čia tipo mažina atskirtį. O gal atėjo metas, kad jiems atlyginimus tvirtintų rinkėjai rinkimų metu?

Šikine \\\\\.../////

Šikine  \\\\\...///// portretas
nesmirdėk,atlydinumai didėja 1.o brangsta 10,net ir daugiau.____Neješkok durnių.

Nustokite nusikliedeti

Nustokite nusikliedeti portretas
Skaiciais gal ir padidejo 10..30 proc. bet kainos isaugo 1,5 - 2 - 3 kartus, ypac energetiniu resursu.

,,Swedbanko,,, lakstingalos negali neciulbet

,,Swedbanko,,, lakstingalos negali neciulbet portretas
prisimine kiek ir kokiais procentais kilo atlyginimai, pensijos---pamirso paaiskint ir pasakyt ,kad dvigubai daugiau kilo ir kainos bei pragyvenimo lygis....

Anonimas

Anonimas portretas
Kas iš tų atlyginimų padidėjusiu, jeigu kainos 10 kartu pakilo.Ėskite ,sprokite prakeikteji.!!!

:)))

:))) portretas
viska ka sako sitas propagandos ruporas reikia suprast atvirksciai

Meluoja tie,

Meluoja tie, portretas
kurie sako,kad dideja!

Galerijos

Daugiau straipsnių