Quantcast

Ekonomistas: Lietuvos restoranų kainos kyla sparčiausiai euro zonoje

Grįžti į straipsnį

Ok

Ok portretas
Neitų tie žmonės į tuos kabakus ir baigtųsi jų kainų kėlimas.Aš neinu. Palangoje eidavome į svetainę valgyti bulvinių blynų,trys blynai ir šaukštas grietinės 4€. Neinam tegul į uodegą papučia mums.

sutinku

sutinku portretas
Kainos aukštyn, kokybė žemyn. Restoranų patiekalai valgyklos lygio ir dar žemiau, kitose valgyklose skaniau pagaminta ir porcijos didesnės. Jeigu mokama už aplinką ir estetiką, yra kur pasitempti. Bet ir nesistebiu, atvykę virėjai iš trečių šalių tikrai retai susipažinę su restorano kultūra, jei nulipa nuo kalno, kur gyveno ir virė plovą, nereiškia, kad sugeba suprasti europietiškos virtuvės kultūrą.

Skrudzas Macdakas

Skrudzas Macdakas portretas
Begalinis noras praturtet kelia kainos absoliuciai visose sferose.Tik atlyginimai ir pensijos snaudzia.

Patys puikiausi restoranai yra gimtinėje

Patys puikiausi restoranai yra gimtinėje  portretas
skaniausi pietūs yra mamos pagaminti ir nieko nekainuoja ,tik padėka mamai ir didelis jai AČIŪ .

pavyzdys

pavyzdys portretas
jau senokai buvo Kaune toks vienas restoranas netoli Karo muziejaus, prie kurio stovėdavo eilės, tai savininkai kainas kėlė ir kėlė, nes galvojo, kad ši lankytojų upė niekada neišseks , bet viskas pasisuko ne pagal planą....

Anonimas

Anonimas portretas
Kas protingas, gamina namie. Kam kišenes spaudžia pinigai, yra daug vietų kur patuštinti.

Ko stebėtis

Ko stebėtis  portretas
Lietuvis yra Lietuvis ,o skaniausias patiekalas irgi Lietuvis.

palaukit

palaukit portretas
ar kartais dar nepadare kavinems ir restorams 9proc PVM? vietoj 21 proc.? As pastebejau kad paaaugo kainos, keliais EUr jau seima isleidziam daugiau,,,bet kaip sakant kol yra kas moka, tol ir reikia kelti kainas, kol vilnieciai, kaunieciai, vienas kitas klaipedietis, siaulietis, panevzietis mokes, tol ir didins kainas...nega to, pastebejau daug kaviniu po tu pandemiju gan islose (pastovos o dirbo,,,pliusas,,,gavo gpm lengvatas,,,,gavo lengvatines paskolas be palukanu,,,) zodziu aukso amzius siai dienai kavinems ir restoranams,,,kepsnys superstas 10 eur, o praeitais metais buvo 8,5-8,0 eur,,,tai zenklus pabrangimas,,,

Chaosas

Chaosas portretas
Visiems kilo aglos, tik ne paprastiems žmonėms. Tokiu atsuktu ES čiaupu ir godumu pagrįstu mentalitetu, greit ir kavinėse būsi nebelaukiamas nes elgeta būsi.

stebėtoja

stebėtoja portretas
kodėl nebranginti, kai saujai verslininkų taip pataikauja valdžia. Juk nesudėtinga aritmetika, paskaičiuoti koks restoranų ir kavinių savininkų skaičius Lietuvoje. Kad vienam gyvulių ūkio atstovui priklauso ne du ir ne trys, o net dešimtys taškų iš kurių pelnosi. Darbuotojams numeta kapeikas, o ir tos ašaros ne iš jų piniginių, dalį padengiame mes mokesčių mokėtojai, "gelbėdami" verslininkus, už kuriuos ruporas š-šiškauskėnė išsireikalavo kompensacijas. Tik labai didelis klausimas už ką mes mokesčių mokėtojai turime išlaikyti šią tinginių gildiją. Druskinikuose už 1,50 euro puodelio kavos nedaro, tiesiog tavęs neaptarnauja, nors nuo vieno puoduko pelnas virš euro, nes puodelio savikaina apie 20-30 centų,labai geros. O kam dar kelias knopkes paspausti, kaip ir už atėjimą į darbą jau sumoka.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuviai tapo godesni ir šlykštesni net už žydus. Užtat ir nubaigs kaip jie.

Kostia

Kostia portretas
Be restoranų galima gyventi, taip kad gali brangti ir visu 100 proc., tik stovės visi pustuščiai. O jų pasiūla milžiniška, tad daugeliui teks užsidaryti...

Galerijos

Daugiau straipsnių