Quantcast

Daugiau nei 26 tūkst. eurų loterijoje laimėjusi Rita: viskas paprasta – pasiseka tik dalyvaujantiems

  • Teksto dydis:

Ritos iš Kauno pirktas „Vikinglotto Banginis“ bilietas laimėjo 26 078 eurų. Kadangi žaidimo tiesiogiai nestebėjo, apie tai, kokia sėkmė aplankė, moteris sužinojo tik po kurio laiko – ir nepatikėjo.

„Bilietą tikrinome internetu, kartu su vyru. Suvedėm bilieto skaičius ir mums parodė laimėtą sumą. Nepatikėjom, nesuvokėm – manėm, kad čia suma, kurią reiks su kažkuo dalintis, gal dar kažkokie mokesčiai neatskaičiuoti. Reikėjo šiek tiek laiko, kad patikėtume patys savo akimis“, – juokiasi laimėtoja.

Prizą išleis atsakingai

Rita pasakoja, kad tai pirmas didelis laimėjimas jos šeimoje, todėl šalia džiaugsmo jaučia ir atsakomybę pinigus panaudoti tikslingai. „Aišku, kaip turbūt ir dauguma laimėjusių, planuojame pinigais pasilengvinti buitį. Tik dar nesame konkrečiai susidėlioję poreikių, nusprendę, ko labiausia reikia. Bet tvirtai nusprendę esame tai, kad laimėjimo neišleisime neapgalvotai“, – sako Rita.

Dažniausiai žaidžia „Vikinglotto“

Pasiteiravus, kokiose dar loterijose dalyvauja, Rita pasakoja, kad dažniausiai žaidžia „Vikinglotto“, kurioje ir pavyko laimėti. Tiesa, šį, sėkmę atnešusį, kartą šeima išbandė naują žaidimo būdą – „Vikinglotto Banginis“ bilietą. „Pasidomėjome, kuo jis ypatingas – buvo parašyta, kad Banginis pretenduoja tik į pačius didžiausius laimėjimus. Tas juk labiausiai ir domina, – laimingo bilieto įsigijimo istorija dalinasi Rita. – Patys pasirinkome ir bilieto skaičius. Bet atsitiktinius – tiesiog tokius, kokius tuo momentu norėjosi pasirinkti.“

Moteris pasakoja, kad neturi jokių skaičių kombinacijų, ritualų, kuriais tikėtų kaip atnešančiais sėkmę: „Mano filosofija labai paprasta – nežaisi, nelaimėsi. Pasiseka tik dalyvaujantiems.“

Apie „Vikinglotto Banginį“

Ritai daugiau nei 26 tūkst. eurų laimėjimą atnešęs bilietas „Vikinglotto Banginis“ – vienas iš 5 „Vikinglotto“ žaidimo būdų. Šios rūšies bilietas yra su dešimčia skaičių derinių – taigi galimybė laimėti žymiai išauga. Kitas išskirtinumas – jog visi skaičių deriniai pretenduoja tik į didžiausius (6+1, 6, 5+1 ir 5 kategorijų) laimėjimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Supersta reklama

Loni

Loni portretas
Po tokio laimėjimo vėl pakils bilietų kainos, bus po 3€ ir daugiau. Tiesiog absurdas!

Anonimas

Anonimas portretas
Šansas kek padidės nusipirkus bilietą... Bet geičiau trenks žaibas, nei tūkstančiais iš dangaus pradės lyti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių