Quantcast

Daugėja bankrotų ir masinių atleidimų: ar nebus kaip 2008-aisiais?

Grįžti į straipsnį

2008

2008 portretas
buvo bandymas.Dabar bus geriau

Taip, ilgokai teks pabūti susiveržus diržus

Taip, ilgokai teks pabūti susiveržus diržus portretas
Ar manėte ilgai galėjo tęstis, kad beraštis silpnaprotis 40 metis ar jo narkomanė sesuo poilsiauja po pusę metų Seišeliuose ar Balyje neturėdami jokių darbo pajamų ir jokios registruotos veiklos ir vienintelis pajamų šaltinis - pensininkė jų mama vis dar dirbanti valytoja? Taip ilgai negalėjo tęstis. Todėl viskas tik į gera. Išmes visus dr ir magistrų laipsnius turinčiuosius, kur visiški idiotukai nusipirkę mokslo laipsnius ir diplomus po 1990 m.

ai

ai portretas
ir toliau balsuokit uz konservas

čia kosminis rodiklis kokiu net norvegai,JAV ,vokiečiai,

čia kosminis rodiklis kokiu net norvegai,JAV ,vokiečiai, portretas
prancūzai neturi... Jie vagia mažiau už mus, todėl ir neturi tokių galimybių.

Tikrai nebus krizes

Tikrai nebus krizes portretas
Nanikuokik ir panikos neskleiskite, bankuose indėliai pas žmones rekordniai, kas dieną po straipsnis kad išviliojo tūkstančiais EUR iš visokio plauko asmenų, eurai skraido prie jūros kur kosminės kainos paslaugų, ir visiems dzin...plius JAV ir eu turi pinigų kaip šieno, tai kodėl turėtų būti krizė? Jau maisto kainos akcijose krenta, metalo nukritusios, visų žaliavų taip pat, tai zodziu statybinkai vėl laimingi kad nukrito kainos ir namus ir butus kaip bandelės keps, tai kodėl turėtų būti krizė? Kad palūkanas vos pakėlė 0.5proc :d. Tai kad kas antras Lt būstas be paskolų perkamas...čia kosminis rodiklis kokiu net norvegai,JAV ,vokiečiai,prancūzai neturi...

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai labai labai ,,išmintingos,, konservų politikos išdava tiek vidaus tiek ir užsienio. Senasis ožys visa gerkle gali bliauti,, man didžiausia laimė kai aš vienas džiaugsiuos o šimtai liūdės,,.

O kas gi

O kas gi  portretas
is tiesu buvo 2008 ais!? Ogi Kubiliaus valdoma "Cargo & Go","pramuse" lieidima prekybai vergais is Rytu ir pirmoji pradejo juos gabentis vyriausybes apmoketais reisais! Savaime aisku,prasidejo masiniai vietiniu atleidimai is geriausiai apmokamu darbu,pakeiciant juos pigiu importu. Tam "pagristi" buvo paleistas sukis "Kryyyzeee!!!",kuri Lietuvai "smoge,kirto,trenke" ir kitaip skriaude ir tada,kaip ir dabar,daug labiau nei kitoms salims! Uztai ponas Kubilius parase Markso verta traktata,apie "kriziu valdymus",puikiai paaiskinusi,kaip isdurti savo salies piliecius per "krizes". Dabar jau ir Vakarai zino,kad atimti visada reikia is ubagu,o ne ponu! Beje,o kas dabar rasys manuala!? Panasu,kad Gabrielius!? Juk joks okupantas nera tiek pakenkes Lietuvai iki jo!

Yakonomistui

Yakonomistui portretas
Augs kainos viskam,ekonomika smuks zemiau lygio,2008 bus kaip pasaka,palyginus su dabar

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Taigi čia vienas iš pagrindinių koncerlibernarkošistų tikslų!Reikia,kad lietuviai būtų ubagai.Kažkada joe sakė,važiuokit į užsienį ir iš ten idėjų parvežkit.Kadangi žmonės ne tokie d*rni,kokiais juos laiko, tai pradėjo kurtis užsienyje,kuriame visko ir pasiekė.Todėl dabar laikas iš čia likusių viską atimti ir prisikviesti užsienio firmų,kurios ir savo darbuotojus atsiveš,nes čia matai tokių specialistų nėra,o lietuviai galės būti nebent parankiniai,nes neturi įgūdžių.

Turėtų būti , nes

Turėtų būti , nes  portretas
ir 2008-2012 ir dabar turime liberkonservyno valdymą ...Gali būti ir blogiau , nes dalyvauja ir laisvi nuo " proto " .

fas fas

fas fas portretas
taigi ykanamystai zadejo, kad ykanomyka augs, kas cia daros?

Galerijos

Daugiau straipsnių