Quantcast

Darbo kodekso pataisa: darbo užmokestis turi būti mokamas pavedimu į sąskaitą

Grįžti į straipsnį

klp

klp portretas
Pagaliau aiškėja, kas yra tikroji valdžia - bankai. Vargšai imitatoriai prezidentas ir seimas. Dar turėtų paaiškėti, kad pensijinio amžiaus didinimo iniciatoriai yra privatūs pensijų fondai, nes jie nenori atsisveikinti su surinktais pinigais.

J

J portretas
Cia pavardes sukurto mafijos projekto saika tai aisku kad is banku gauna otkatus

Rr

Rr portretas
Kokiu padarinių mane verčia pasirašyt sutartis su bankais, ir kas mėnesį jiems mokėti nuo mano algos. Tai žmogaus teisių pažeidimai

Kad jau taip

Kad jau taip portretas
tai reik ir parėdymo, kad darbas irgi vykdomas per bankus. Tarkim, aš mūrininkas. Ateinu iš ryto į banką, primūrinu dienos normą ir darbo dienai pasibaigus traukiu namo, o mane samdanti statybų kontora tegu iš banko tą mūro šmotą pasiima ir gabenas kur jai reik, nu dar iš pradžių bankui jo procentą atlaužia. Nepatiks bankams, jei pradės jų teritorijoj kažkas kažką mūryti nesiklausęs? O koks mano reikalas! Man irgi nepatinka, kai bankas mano pinigus tvarko manęs nesiklausęs. Jei jau tvarka, tai visiems tvarka turi būt!

Ji

Ji portretas
Niekam.neidomu.tam seime rašytojų pasakų kūrejam kad žmonės links be algų anstoliai viska jiem.užblokuos

Auguste

Auguste portretas
Nesąmonė. Visiška. O tai ką daryti tiems kurie pvz turi areštuotj sąskaitų dėl skolų. Ir viskas ką jie gauna į kortelę būna antstolių nuskaitoma. Tai iš ko gyventi reikės jiems

Bronx

Bronx portretas
O kodėl aš turiu banką šerti?

Anonimas

Anonimas portretas
o jei darbuotojas nori grynais atlyginima gaut,o tai tu dirbi o atlyginima kazkokiam bankui moka

mokėtojas

mokėtojas portretas
Bet tada reiktų įpareigoti bankus pavedimus daryti VISĄ parą. O problemoms esant prisiskambinti 7/24 ir darbuotojams, kurie gali spręsti. Be to, kaip su Mokesčiais PAŠTE, PERLE, SPAUDOJE ir pan. Gal kas žinot kada bus galima kortele mokėti?

Kiek dar žmonės leis save kvailinti

Kiek dar žmonės leis save kvailinti portretas
Viskas tik į svetimų bankų kišenę. Viskas eina prie to, kad nebus grynųjų pinigų. Tai bus vergystė. Viskas bus sukontroliuoti.

šulcas

šulcas portretas
SEB į mėnesį gali nusiimti tik 600 eurų ,o jeigu nori dar išgryninti mokėk

Tfu

Tfu portretas
Sysalas dar ir socdemu skelbiasi, nors bankų dūdelę pučia kaip tikras liberastas!

O tai

O tai portretas
kur konstitucinė žmogaus teisė gauti VISĄ (atskaičius mokesčius, aišku) uždarbį, neapčiulptą bankų? Jei jau įvedamas privalomas atsiskaitymas pervedimu, tai malonėkit priversti bankus nereikalauti mokėti nei už sąskaitą, nei už jos atsiprašant "aptarnavimą". Jei bankai mano pinigais naudojasi, tai tegu už tai susimoka. Bankai, kaip ir valstybė, savo pinigų neturi, tik svetimus reguliuoja. Prie ruso taupkasė žmogui mokėdavo (nors ir nedaug) už tai, kad pinigus ten laikai. Sunkiai uždirbę pinigus žmonės turi turėti teisę naudotis uždirbtais pinigais kaip nori ir kada nori, o ne priklausyti nuo bankų malonės - norės atiduos, nenorės neatiduos, ir dar nurodys, kiek ir kada savo pinigų atsiimt tau leidžiama...

Diktatoriai...

Diktatoriai... portretas
O dovanoti, aukoti, grynus pinigus galimą dar? Ar ir varguoliai prie bažnyčios, o ir kunigai bažnyčioje privalės sąskaitas pateikti kad išmaldą gauti?

Galerijos

Daugiau straipsnių