Quantcast

Darbdaviai apie privalomą atlyginimą skelbimuose: daugiau nei juokinga

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Žinoma kad juokynga, nurodys bet kokia algą kad tik prisivilioti darbuotoją į pokalbį, o paskui šnekės visai kitą. Būtina prie prievolės nurodyti skelbime algą dar ir užtikrinti jog tai būtų tikrą algą o ne iš oro paimta.

Algys

Algys portretas
Nereikes be reikalo vazineti,jei netenkins alga,nes telefonu nesako,kviecia pasikalbeti atvaziuoti,o pas bedarbi nera tiek pinigu ,kad galetum visus siulancius darbo aplankyti,

...

... portretas
Akivaizdu kad įstatymas LABAI skaudus tiems 'darbD-aviams' kad šie taip į kelnes leisti pradėjo.

skorpis

skorpis portretas
Maziau bus atleidimu del to kad galima rasti pigesni darbuotoja i ta vieta. Paprastai pasaulyje atlyginimas tai darbo vietai yra labai aiskus ir todel laisvai skelbiamas. Jei darbuotojas silpnesnis tai jis atleidziamas o ne mokama mazesne alga. LT "optimizuojant procesus" stengiamasi priimti darbuotoja su kuo mazesne alga, nesvarbu kad daroma zala imonei ir kolektyvui. Nekreipiama demesio i liaudies isminti "skupus moka dvigubai" . LT gaunasi ir trigubai...

Neaktualu

Neaktualu portretas
Čia gal skirta ukrainiečiams mulkinti.

Mantas

Mantas portretas
Kokie niekingi sukčiai lietuvių biznieriai. Tokios normos -skelbti siūlomą algą galioja ir Anglijoj, ir JAV, netgi Kinijoje. Ir tai nebūtinai įtvirtinta įstatymu, tiesiog laikomasi sąžiningo žaidimo taisyklių (fair play). O mūsų vagis-"verslininkas" užlipęs kaip gaidys ant mėšlo krūvos kukarėkina.

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia privalomai tikrinti, ar darbo skelbimai yra tikri, ar tikrai i skelbiamas vietas priimami darbuotojai. Deja, bet labai daug darbo skelbimu skirti visai ne darbuotoju paieskai, o visai kitiems tikslams: asmens duomenu rinkimo, savo imones reklamos ir pan.

Danukas Arlauskas įsitikinęs

Danukas Arlauskas įsitikinęs   portretas
Dabar bus sunkiau apmulkinti darbo zmogu.

Galerijos

Daugiau straipsnių