Quantcast

Daliai parduotuvių dirbant per Velykas, Seime vėl inicijuojamas draudimas

Grįžti į straipsnį

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Maniau ,kad jis protingesnis ,o pasirodo BALVONAS.

jei

jei portretas
galiu arti pries sventes ,tai laisvai dirbsiu irJoines ir Mindaugynes ir Zolines dienoms

Karvei

Karvei portretas
Uždrauskit pieną gaminti per šventes.lopas.

>

> portretas
Nesupramtu,is kur,tokie,T.T,imasi?Teko skaityti,kad ,T.T,isklauses kursus Maskvoje,pradejo XIXa. "profsajuzu tezes" skleisti, ant "zabota a celoveke",kuino jodinti, "naroda",i "sviesu rytu valstybes ryta"???

Nu

Nu portretas
Tomilin ty i zagovorilsia.

Jeigu jau tep nori

Jeigu jau tep nori portretas
kažka drausti prekibcentriams tai gal davai uždrausk nuolat kainas kelt?

Nemato dramblio

Nemato dramblio portretas
bet va muses tai mėgsta gaudyt:D). Ir čia mūsų išriktieji Lietuvai tvarkyti?

gal taip

gal taip portretas
nevisprotis

...

... portretas
Che: "Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto narys „valstietis“ Tomas Tomilinas BNS sakė, kad paskelbę apie darbą per Velykas prekybos tinklai „apgavo ir valdžią – Vyriausybę bei Seimą, ir profsąjungas“..." - BŪTŲ puiku kad tas TT bent kartą atsiverstų Konstituciją ir sužinotų kad pas mus NĖRA valstybinės religijos, tai niekam ir nėra prievolės kažkokius 'ramadanus' švęst.

Jug šventės

Jug šventės portretas
Reikia žmonėm per Velykas ir šnapso nusipirkt, pagert kaip reikalas, o dabar kažkoks Tomilinas užsimanė uždaryt visus prekybos centrus kad žmonės negalėtu švest ne tik be šnapso, bet ir be duonos. Na jau ką tai ką, bet jau tik tegu Tomilinas nereguliuoja kas turi dirbt ar nedirbt, jis dar nedaaugo iki to, kad nurodynėtu.

Tomilinui pravalas

Tomilinui pravalas portretas
Tomilinai, esi keistas žmogus. Tavo pareigybė tau leidžia apsipirkti kada tu nori, o žmonės dažnai gali atsakingiau rinktis prekes tik laisvomis dienomis. Todėl šlykštu skaityti tavo šantažus. Paskutinė kadencija kai tu seime, nereikia Lietuvai tokių veikėjų, kurie tikisi sekančią kadenciją patekti į seimą pardavėjų balsais.

Deividas

Deividas portretas
Puiku! Tikiuosi bus priimtas istatymas! Jis tikrai labai geras ir netgi galetu buti kuekviena savaitgali uzdarytos parduotuves.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Prekybininkams reikia su šeima...o elektrikai, vandentiekiečiai, troleibusų, autobusų, traukinių vairuotojai, slaugės ir sanitarai, pasieniečiai, policininkai ir pan. jie ką blogesni, demagogai, atsakykite?

Galerijos

Daugiau straipsnių