Quantcast

D. Grybauskaitė: fondas skyrė 14 tūkst. eurų mokslininkams

Paramos fondo kovoje su koronavirusu tarybos pirmininkė, prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia, kad fondas nupirko 2000 vienetų FFP2 respiratorių bei skyrė 14 tūkst. eurų mokslininkams.

„Atsiskaitome Jums! Naujausias fondo pirkinys – dar 2000 vienetų FFP2 respiratorių prie ankstesnių 3000 vienetų, nupirktų šią savaitę. Dar 14 tūkst. eurų skirta mokslininkams, pasiruošusiems sukurti įrankius viruso sukeliamos infekcinės ligos diagnostikai ir prevencijai. Šią savaitę taip pat laukiame atvykstant ir plaučių ventiliatorių“, – savo feisbuko paskyroje teigė D. Grybauskaitė.

Prezidentė pranešė, kad nuo šiol pradeda veikti pramos fondo trumpieji numeriai.

„Dirbame toliau, o nuo šiandien susitelkti kovai su koronavirusu tapo dar lengviau! Ėmė veikti trumpieji telefonų numeriai, kuriais prisidėti prie fondo veiklos itin paprasta: 1845 – 2 eurai, 1846 – 5 eurai, 1847 – 10 eurų. Dėl bendro tikslo mobiliojo ryšio bendrovės atsisakė savo mokesčio už paslaugas“, – teigia prezidentė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Astronomas geofizikas inž. ROMUALDAS ZUBINAS

Astronomas geofizikas inž. ROMUALDAS  ZUBINAS  portretas
SENIAUSIOS ŽEMĖJE LIETUVIŲ KALBOS DĖKA YRA ATRASTI TREČIASIS ir KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIAI JUDĖJIMAI! PASAULIUI BŪTINA ŽINOTI, KAD NUO 2500-jų METŲ ŠIAURINIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE PRASIDĖS : 1) ŽEMĖS AŠIGALIŲ KAITA kuri TĘSIS IKI 3500-jų metų! 2) ŠIAURINIUOSE kalnų šlaituose - SIELIAI ir NUOŠLIAUŽOS:: 3) Dėl KLIMATO ATŠILIMO - GAISRŲ metas!

koduotas zodis --

koduotas  zodis   -- portretas
skirta ,,,,mokslininkams,,,, !!??

aldonis

aldonis portretas
uz tokia suma tik serveteliu galima nupirkti
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių