Quantcast

A. Butkevičius: Ūkio banko nacionalizavimas nesvarstomas

Galimybė nacionalizuoti Ūkio banką dabar nėra svarstoma, teigia premjeras Algirdas Butkevičius. Anot jo, pirmiausia reikia gauti daugiau informacijos.

„Šitie klausimai (nacionalizavimo - BNS) nėra svarstomi. Dabar turi laikinasis administratorius paruošti visą medžiagą ir pateikti Lietuvos banko valdybai, ir tikiuosi, po to duotos informacijos ir išsamios analizės, bus priimtas sprendimas. Toliau bus svarstoma dėl Ūkio banko perdavimo kitam bankui, ar, kaip jūs sakote, nacionalizavimo, ar kitų priemonių“, - trečiadienį radijui „Laisvoji banga“ sakė A.Butkevičius.

Jis teigė, kad bent artimiausiu metu grėsmių dėl kitų bankų nėra.

„Tikrai tokios baimės nėra ir manau kad artimiausiu metu nebus. Aišku, niekas negali prognozuoti tolimą ateitį, bet šiuo metu tikrai tokių pavojų ir grėsmių nebus“, - tvirtino A.Butkevičius.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

VISATAI LESBIJETES PROVOKACIJA

VISATAI LESBIJETES PROVOKACIJA portretas
O VISKAS LAAABAI PAPRASTA. GRYBES NUTUKES NUO MUSU BEDU PYYZDALAIZYS, TOKIU BUDU SUGALVOJO LEZBIJETES REITINGUS PAKELTI IR ZMONIU DEMESI NUO AKTUALIU SOCIALINIU PROBLEMU NUKREIPTI I SHONA, I UKIO BANKA... PRISIVOGUSIAI PSEUDOKOMUNIAGU SAJUDINIAI GAUJAI REIKALINGAS CHAOSAS IR "priesas is kitur" o dar geriau su rusishka pavarde. O FAKTAI TOKIE - BIUDZETAS NESURENKAMAS, SODRA VARPA GRAUZIA, PASALPOS IR PENSIJOS VELUOJA, VALSTYBES SKOLOS PERZENGE VISUS KRITERIJUS, ATEJO PILNAS LIETUVOS EKONOMIKOS KRACHAS. TODEL IR PASIRINKO ROMANOVA IR UKIO BANKA, KAD, ATSEIT, "ZMONES ZIUREKIT CIA NE MES, NE VALDZIA, CIA TOKIE, KAIP RUSAS ROMANOVAS IR JO BANKAS KALTI"... GAILA, KAD VLADIMIRAS NESITIKEJO TOKIU PROVOKACIJU. NORS PO ISTORIJOS SU SNORU GALIMA BUVO TO TIKETIS. KA PADARYSI - DORAS ZMOGUS NEGALVOJO, KAD TOKIE PADUGNES VALDZIOJE IR POLITIKOJ. NIEKUO, LAIKAS VISKA I VIETAS SUDELIOS. Jurijus Subotinas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių