Quantcast

„Birštono elektra“ praneša nutraukianti elektros energijos nepriklausomo tiekimo veiklą

Grįžti į straipsnį

Tuoj visi„nepriklausomi“ išdvės liks tik vienas monopolistas

Tuoj visi„nepriklausomi“ išdvės liks tik vienas monopolistas portretas
Va tada laikykitės, kainos bus kosminės ir konservatorių partijai iš to byrės milijonai.

———>>>> :)))

———>>>> :))) portretas
Kas cia per pedopartija? Turi omenyje pedofilo Kedzio sesers Venckienes “drasiaus kelio” partija? Tie patys patvoriniai pedai dabar persivadino i “seimu marsa”.

kapsas

kapsas portretas
Perlas, Birštono elektra kas sekantis, pelningai prasukęs aferą ners į krūmus? Iš vis tai šita afera turėtų susirūpinti Valstybės saugumo depertamentas, nes perduoti streteginės reikšmės objektus į aferistų, spekuliantų rankas tai didesnė grėsmė Lietuvos saugumui nei Putinas su Lukašenka kartu sudėjus.

:)))

:))) portretas
pedopartijos rinkejas bet kokia kaina gins savo pedopartija

To Anonimas

To Anonimas portretas
Valstietiskas neissilavines mulki, prie ko cia Simonyte? Elektros tiekejus palaimino kolukio pirmininkas karbauskis.

tam CHA

tam CHA portretas
ko tamstai laukti,kol sugrįš ruzzas? Niekas nedraudžia šiandien pat susikrauti lagaminus ir čiuožti pas Čipoliną arba pas putlerį. Ten labai pigi elektra.

rekvizitai.lt

rekvizitai.lt portretas
„Birštono elektra“ - registre 1 darbuotojas. :)

ofline... galvoju isvis atsijungt

ofline... galvoju isvis atsijungt portretas
pasistatyt dizelini agregata, saules elementus , vakuminius kolektorius.... nu bet gi valdzia nedaleis... 100% isitikines ka atsiras valdininkas kuris prievers mane , privaloma forma prijungs slangute be mano sutikimo kaip kraujo donora tiesiai prie vampyru lanzbergu klano o kraujo donoru fondo ...

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais portretas
skuta piliecius...mokescius lupa...draudimus kuria... ivairiems banku , pensijiniu fondu aferistams ikeicia kaip vergus ...ir nieko asmenisko tiesiog biznis...valdzioja sedintiems uz atkatus uztikrina vakaru kulturos banku gerove...

Cha

Cha portretas
Protingai padariau, nepasirinkęs nei vieno bandito ir pasilikęs prie garantinio tiekimo. Dabar moku uz visus pigiausiai. Palauksim, kuris banditas uzlinks sekantis. Buvo šeši, jau liko tik keturi, manau ,po poros metų neliks nei vieno. O gal sugrįš rusas, tai prisirašysiu prie Astravo elektrinės. Ten bus pigiausia.

o kuri

o kuri portretas
cia elektriku firmele vykdo Nepriklausomo tiekejo veikla ..?

Anonimas

Anonimas portretas
panasu kad Simonytes gobsumui po truputy ateina galas ,,o Prezidentui kad tokysuda uzvele ant LT riebus minusas - energetika nesvarbu kokia - turi buti nepriklausoma ir tarnauti Valstybes naudai ...bet ne sukciams ir gobsams..jaigu jie tos energijos ne gamina ...???

skaitytojas

skaitytojas portretas
Niekada kitaip nebuvo ...kad grobuonis paleistu savo auka - jis visada ja sues ...??? taip ,kad maziukams gobsams visada galas ...vien tik paziurejus y ju algalapius

Edita

Edita portretas
Ir iš liberalizacijos liks monopolija kurios negalės niekas kontroliuoti. Darys ką nori.

Galerijos

Daugiau straipsnių