Quantcast

Bankų asociacija siūlo stabdyti Finansų rinkos dalyvių mokesčio įstatymo projektą

Grįžti į straipsnį

Com

Com portretas
Tai, kad bankai tikri "grobikai", niekas nepaneigs. Tik reikia įsigilinti į jų imamus mokesčius. Prigalvojama aibė absurdiškiausių paslaugų pavadinnimų. Bet turbūt absurgždiškiausia tai, kad, kai įsineš grynus į savo sąskaitą, reikia susimokėti. O juk ie pinigai jiems pavirsta resursais kreditavimui :) Na, o paskolų apmokestinimo dydis gyventojams juk nuo valstybės tikrai nepriklauso.

B.

B. portretas
Bankų asociacija yra nusikalstamas darinys, kuriame suderinami visi įkainiai ir eliminuojama konkurencija. Iki šiol galvojau, kad bankai yra turtingi, bet dabar pasirodė, kokie jie ubagai jei nesugebės sumokėti papildomo mokesčio.

Alis...

Alis... portretas
Lietuvoje nėra tikros bankų konkurencijos...

Alis...

Alis... portretas
tie bankai jau visai įsismarkavo... ne tik vartotojus, bet jau ir valstybę spaudžia...

Absurdiškas faktas

Absurdiškas faktas portretas
TIKRAS FAKTAS. Swed banke paprašiau pakeisti du eurus "rudais" centais į du eurus. Ir žinote ką? Už paslaugą paprašė trijų eurų. Ar gali būti dar didesnis absurdas? O bankams vis mažai...

kaunietis

kaunietis portretas
Paslaugų kainos vienos mažiausių Europoje??? Pav. Vokietijos Commerzbank sąskaita kainuoja 49ct. per mėn., daugiau nieko. Parazitų gauja

Kęstas

Kęstas portretas
Pagailėkime bankų pelnų? Tiek to, kad pansininkai masiškai skursta? Nėra gėdos? Kaip Lietuvoje pasitikti senatvę? "Senstantys ir vyresni vyrai (ir moterys) turėtų patys padaryti tai, ko mūsų sveikatos sistema nepadarys: reguliariai sportuokite, darykite aerobinius pratimus, raumenis stiprinantį ir pusiausvyrą gerinantį sportą; valgyk daugiau vaisių, daržovių, pilnaverčių grūdų ir žuvies bei mažiau supakuotų maisto produktų; gauk klausos aparatą, esant pirmiesiems klausos praradimo požymiams, kad būtų išsaugotos smegenų funkcijos ir socialinis gyvenimas; neišeik į pensiją ar imkis naujų darbų, apmokamų ar ne; puoselėk prasmingus santykius; suplanuok savo būsimą senatvę, nes tai yra vienintelis būdas ją kontroliuoti." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
ACH, meluoja ir nesigėdyja: "O tai reiškia, kad mažiau šeimų galės pasinaudoti paskolomis būstui įsigyti ar verslui plėtoti, nes valdantieji padidins paskolų palūkanas" - paskolų palūkanas NE kažkokie 'valdantieji' didina, o BŪTENT bankai, ir TIK jiems naudinga MUS pasodint ant paskolų adatos; ir tai jiems LABAI pelninga, ir jiie mums (na, Lietuvai) NIEKO (realiai) nemoka, ir tie ESĄ 15 bankų taiTIK parodo koks čia bankams rojus; LABAI tikėtina kad VISI tie 'bankai' savo atsakomybę JAU perkėlė Lietuvai, ir dabar LABAI sėkmingai (na, SAU) bankrutuos... čia jums ne kažkokia Mažeikių nafta ar SGD 'gelda', kažkam juk labai noris Lietuvą sunaikint.

Tą banku asociacija

Tą banku asociacija portretas
reik pi..i ir pi..i kol normalia pataps. Seniai užvijo Dievą į medį o dabar dar drysta siknoj smegenu ieškot?

Gal

Gal portretas
"Bankų" asociacija galėtų paaiškinti kodėl už mano į banką įdėtus 1000 Eur bankas jau turi teisę paskolinti 10000 Eur ir imti palūkanas nuo jų, kai man nemoka jokių palūkanų už tą varganą tūkstantį ir nenori mokėti mokesčių...

Algirdas

Algirdas portretas
Ponas Zalatoriau, Kur tas mokesčio įstatymo projekto teisinis vertinimas? Mojuoji šakėmis ant vandens. Matyt, tiek tesugebi. Gal klystu, - įrodyk. Nejaugi Lietuvoje bankų paskolų palūkanos vienos mažiausių Europoje?

Galerijos

Daugiau straipsnių