Quantcast

Banko analitikas: žmonių santaupas „valgo“ infliacija

Grįžti į straipsnį

Alvydas

Alvydas portretas
Melagiai pinigus valgo premijos ir kitos islaidos kaip jie ivardija

Ne infliacijai

Ne infliacijai portretas
Jei visi taupytu, o ne leistu pinigus bijodami infliacijo, tai jos nebutu visai.

...

... portretas
Reikia infliaciją įstatymu uždraust!!! Bet tai būtų krachas visokiausio plauko 'ekonomistams'.

kriukriukriu

kriukriukriu portretas
"infliacija" ce tik Lietuvoj ta "infliacija" prigalvota spekuliantu kainoms kelt...

Nijo

Nijo portretas
Bankai už terminuotojų indėlių sąskaitas pradėjo imti 3 eurų mokestį, Jie naudojasi žmonių pinigais ir dar drįsta imti mokesčius. Reikia masiškai nusiiminėti indėlius, nes po kurio laiko gali ir indėlių neatiduoti.

cha - juokas pro ašaras

cha - juokas pro ašaras portretas
Pirkit bankę akcijas - suvalgys pinigus dar greičiau

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoj bankai valgo pinigus. Uz visiskai nejudinama saskaita kas menesi nuskaiciuoja kazkokius aptarnavimo mokescius. Apmokestina jei naudojiesi kortele, o jei korteles neturi, tai apmokestina uz tai kad paimi grynus is savo saskaitos!!! Anglijoj moka palukanu % ir sako aciu, kad pas juos pinigus laikau. Kas menesi siuncia ataskaitas pastu nemokamai!!! Matyt laikas galutinai evakuotis is tos varganos Lietuvos.

Kurvos

Kurvos portretas
gražinkit mano Litą!

Kęstas

Kęstas portretas
Ką daryti, jeigu norime užsiimti tikru verslu nuskurdintoje Lietuvoje? Kodėl mūsų verslas iki šiol yra daugumoje netikras? Nes verslininkai Lietuvoje nesugeba nieko kito, kaip už darbą mokėti nerealiai mažai, o to darbo rezultatus parduoti nerealiai brangiai. Kodėl nerealiai? Nes Europos Sąjunga yra rinka. Todėl už darbą mokėti nerealiai mažai išeina tik trumpam. Kai Ukrainos gyventojai susiorientuoja, jie irgi traukia į Vakarus. Netikro Lietuvos verslo laukia neišvengiamas krachas. Ar galima užsiimti tikru verslu tokioje nuskurdintoje Lietuvoje? Galima. Jūs turite arba pagaminti tas pačias prekes pigiau arba pagaminti sudėtingesnes ir kokybiškesnes prekes su tokiomis pačiomis išlaidomis, kaip gaminamos dabartinės prastesnės prekės. Kaip tai padaryti? Taikant naujas technologijas. Priešingu atveju neįmanoma konkuruoti su kitomis pasaulio šalimis. Sėkmingos šalys tik taip ir vystosi. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Cha

Cha portretas
Santaupas kojinėj valgo tik infliacija, o santaupas banke ir infliacija, ir bankas ėda.

Anonimas

Anonimas portretas
Parazitai bankininkai mokekit palukanas uz musu pinigus laikomus jusu bankuose ir nereiks vapseti apie infliacija...

Analas

Analas portretas
"20 proc. per 10 metų"- papezėjo "analitikas". 2008 m, kainos vidutiniškai mažiausiai 50 proc. buvo žemesnės. ECB kasmėnesį į rinką išmeta po 80 mlrd. orinių eurų ! Čia kad "kylanti" ES ekonomika per dvi savaites neužsilenktu...

Galerijos

Daugiau straipsnių