Quantcast

Bankai keičia paslaugų kainodarą: kas laukia smulkiųjų verslininkų?

Trys komerciniai šalies bankai sausį keičia paslaugų kainodarą verslui.

„Citadele“ ir „Nordea“ už tam tikrą mokestį įveda būtiniausių paslaugų krepšelius, o „Swedbank“ naikina dalies operacijų įkainius, bet – kas labiausiai kliūva smulkiajam verslui – nustato mėnesinį sąskaitos mokestį. Asociacijos „Už sąžiningą bankininkystę“ teigimu, naujas „Swedbank“ pasiūlymas rizikuoja tapti per brangiu smulkiajam verslui. „Swedbank“ aiškina, kad įmonės, skaičiuojant vidutiniškai, kaip tik sutaupys.

„Swedbankas“, „Citadele“ ir „Nordea“ praneša kitąmet naujinantys paslaugų verslui įkainius. „Citadele“ ir „Nordea“ – nuo sausio 2-osios. „Swedbankas“ – nuo sausio 1-osios.

„Citadele“ ir „Nordea“ įveda būtiniausių paslaugų krepšelius. „Citadelės“ toks minimaliai kainuos 3 eurus. „Nordea“ – 3,5 euro. „Swedbank“ skelbia naikinantis dviejų operacijų mokesčius – ketvirtinius sąskaitų tvarkymo ir pavedimų įskaitymo. Bet kiekvienai įmonės sąskaitai taikys 3,5 euro mėnesinį mokestį.

„Verslo klientai turėtų mokėti mažiau, nes, vienas įeinantis pavedimas dabar kainuoja 35 euro centus, tad tie klientai, kurie atlieka daugiau įeinančių pavedimų, tai jie tikrai pajaus teigiamą poveikį“, – sakė banko atstovas Antanas Sagatauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Va tai tau 40 eur per metus baisisniai pinigai verslui? o jei sakaita stove metus su nuliu ,tai koks cia verslas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių