Quantcast

Baltijos šalių vadovai perspėja nekirpti ES finansavimo „Rail Baltica“ projektui

Grįžti į straipsnį

Idiotas

Idiotas portretas
Jus rašot -Jus norite sumenkinti Lietuva, Rail Baltika tai strateginis proektas! Kuriame gale tai strateginis projektas? Jus savo strateginius geležinkelius sumenkinot iki uab'o lygio:) Kokia nauda mes gausim iš rail baltikos? Vat atsakykit tik be komjaunuolišku epitetu punktais!

A. K.

A. K.  portretas
Mums Rail Baltica yra strateginis objektas ir būtina išlaikyti jo finansavimą. Labai laukiu projekto pabaigos, bus smagu su traukiniu pvz. iki kokio Talino nulėkti.

Abiem idiotams

Abiem idiotams portretas
Kad ir kaip norėtumėte sumenkinti Baltijos šalių pasiekimus jums piterio troliams to nepavyks padaryti. Labai džiaugiamės, kad sugriovėm visą sovietinį palikimą ir sparčiai einam į priekį. Jums iki mūsų kaip iki mėnulio. Niekada taip gerai ne gyvenome kaip dabar, o jūs niekada taip ir negyvensite. Suprantama, kad jums nepatinka ir Rail Baltica, nes tai dar vienas būdas nutolti nuo jūsų kiek įmanoma toliau.

Rail baltika

Rail baltika portretas
Visišksi nuostolingas ir nereikaligas proektas.

BALTIJOS ŠALIŲ REALYBĖ...

BALTIJOS ŠALIŲ REALYBĖ... portretas
"Duokite pinigų ubagėliams". Tai Baltijos šalių REALYBĖ. Patys sugebėjo tik sugriauti, kas buvo sukurta po antro pasaulinio karo. O ką patys pastatėte per 30 nepriklausomybės metų? Tik loti ir vogti mokate...

Galerijos

Daugiau straipsnių