Quantcast

Baltarusijos aktyvistai: Lietuva privalo tęsti kovą su Astravo AE

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Miške netoli manęs guli 4000 "išgelbėtų" žydų. Tokie tritaškiai ten juos šaudė. Vokietis tik fotografavo.

...

... portretas
TIK žydai (nežiūrint kad mes juos GELBĖJOM) ir toliau mus žydšaudžiais pravardžiuoja (KĄ, vokiečių ir dabar bijo?); kai MES imam kalbėt apie SAVO Šalies gynybą, jie ir VĖL putoti pradeda... tai KAS mums didžiausią grėsmę kelia?.. sakysit kad rusai?.. :s (o Astravas... jį kažkada PATS q'b su savo dviratuku inspektavo)

To ...

To ... portretas
Durneli soska-skinhede tu gi tuoj prisižaisi. Nepades tau vpn niekas. Gausi straipsni ir verksi -mama aš nenorejau, atleiskit dedes aš taip daugiau nedarysiu.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei jau kažkoks karingai nusiteikęs tritaškis nusiteikė kovoti ir žudyti, tai reikėtų jam žinoti, kad lygiai taip pat kažkas žudys ir tokius kaip jis. Tik kad jiems, nykštykams, šansų tai mažai. Sutraiškys kaip blusas ...taip kad jau geriau būtų patylėti...ir šalies prašyčiau nesisąvinti. Čia jums ne koks Landzbergio tvartelis..

...

... portretas
Anot kažkokio anonimo mes neturim teisės gintis, neturim teisės už SAVO Šalį kovot, jis JAU dabar nusiteikęs mus žudyt...KAIP tai žydiška. :/

kodėl nutylima?

kodėl nutylima? portretas
Astravo AE projekte aktyviai dalyvauja ir Kinijos valstybinė energetikos kompanija. Gal net kinai iš dalies finansuoja statybas. Apie Lukajedą net nežinau ar yra daug prasmės kalbėti, nes jis nelabai jau ką ir bereiškia, chanas Pimpis šluostosi į jį kojas.

Cha

Cha portretas
Būtų teisinga, jei Lukašenka nebeleistų tiems išgamoms iš Vilniaus grįžti namo. Tegul juos čia durneliai lietuviai ir šeria...

Anonimas

Anonimas portretas
Bus kas ir jus žudys, erelius...

...

... portretas
JEI reikėjo, tai ir ŽUDĖ... ir dabar žudysim VISUS kas į mūsų nepriklausomybę kėsinsis.

Anonimas

Anonimas portretas
tokie aktyvistai aktyviai zydus saude.

taigi

taigi portretas
Papultų tie doleriniai aktyvistai paprastiems baltarusiams į rankas :)))

Buuukime laimingi

Buuukime laimingi  portretas
Lietuva laikosi pozicijos, kad jėgainė Baltarusijoje statoma nesaugiai o TATENA sako kad saugiai. Itariu Liandzbergas su savo ležiuviais yra visame pasaulyje pripažinti Branduoliniu technologiju guru.

Galerijos

Daugiau straipsnių