Quantcast

Atsistatydina „Energijos skirstymo operatoriaus“ vadovas M. Keizeris

  • Teksto dydis:

„Ignitis grupės“ antrinės elektros tiekimo bendrovės „Energijos skirstymo operatorius” (ESO) valdybos pirmininkas ir vadovas Mindaugas Keizeris atsistatydina iš pareigų ir tęsia karjerą už grupės ribų.

Grupė M. Keizerio pranešimą gavo birželio 27 dieną, jis pareigas nustos eiti nuo rugpjūčio 21 dienos, pranešė „Ignitis“ grupė. 

„Mindaugo vadovavimo laikotarpiu ESO pradėjo transformaciją į skaitmeninę, konkurenciją elektros rinkoje įgalinančią bendrovę. Linkiu visokeriopos sėkmės naujame karjeros etape“, – pranešime sakė „Ignitis grupės“ vadovas Darius Maikštėnas.

M. Keizeris sako, jam ir komandai pavyko nuveikti daug svarbių dalykų – nuo patikimo tinklo, patenkinto kliento, išmanių skaitiklių bei sprendimų iki liberalizacijos, sektoriaus transformacijos.

M. Keizeris karjerą grupėje pradėjo 2012 metais – jis buvo „Lietuvos energijos“ (dabar „Ignitis grupės“) valdybos narys, taip pat dirbo antrinių bendrovių valdybose ir stebėtojų tarybose, o 2018 metais tapo ESO valdybos pirmininku ir vadovu.

ESO stebėtojų taryba artimiausiu metu paskirs laikinai einantį ESO vadovo pareigas, taip pat skelbs naujo ESO vadovo atranką.

Vadovybės pasikeitimas ESO tikslams, strategijai ir veiklos tęstinumui vadovo pasikeitimas įtakos neturės.

Šiuo metu ESO valdyboje taip pat dirba Tinklų vystymo tarnybos direktorius Ovidijus Martinonis, Paslaugų tarnybos direktorius Renaldas Radvila ir Tinklų eksploatavimo tarnybos direktorius Virgilijus Žukauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Minde

Minde portretas
Prisivoge tai dabar užleis kitam vogti reik aprūpinti šeima ir giminės...

kaunietis

kaunietis portretas
Tur but jau pradejo po juo knisti tai nesa muila
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių