Quantcast

A. Armonaitė su prekybininkų atstovais tarsis, kaip užtikrinti ribojimų vykdymą

  • Teksto dydis:

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė ketvirtadienį planuoja susitikti su prekybininkų atstovais pasitarti, kaip užtikrinti tinkamą karantino ribojimų vykdymą.

„Tiek išklausysime smulkiuosius, tiek pasitarsime su didžiaisiais, kad šie netaptų masinio susibūrimo vietomis“, – savo „Facebook“ paskyroje teigė ministrė.

Anot jos, uždarius ne maisto parduotuves „žmonėms kyla pagunda kalėdinių dovanų ar nebūtinų pirkinių ieškoti didžiosiose maisto prekių parduotuvėse“.

„Lygiai taip pat prekybos tinklai, kurie prekiauja ne maisto prekėmis, bet turi ir maisto skyrius, turėtų laikytis Vyriausybės nutarimo – gali veikti tik maisto skyriai“, – pabrėžė ministrė.

Ji taip pat akcentavo, kad visa bekontaktė prekyba leidžiama.

Siekdama suvaldyti koronaviruso plitimą, Vyriausybė nuo trečiadienio uždraudė atskirų ne maisto parduotuvių darbą, apribojo žmonių judėjimą, kt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

B.B.d

B.B.d  portretas
Latvija Prancūzija Graikija pasakė kad maxima tik sasyskom pienu gali prekiauti , keptuvės padangas uždrausta , draudžiama ...iR vsio sakono .....O čia LT blllet BAILIAI MINISTTAI , bijo maxima uždrausta buitinėms prekiauti . JUOKDARIAI --- BAILIAI :-) :-) :-)))))))))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių