Quantcast

A. Armonaitė Klaipėdos verslininkams pristatys finansavimo galimybes

  • Teksto dydis:

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė antradienį lankysis Klaipėdoje, kur miesto verslininkams pristatys verslo skatinimo priemones ir finansavimo galimybes.

„Uostamiestis garsėja stipria pramone, čia yra daugybė sėkmingai veikiančių verslų, tačiau norime paskatinti aktyviau naudotis galimybėmis toliau augti ir investuoti į ateitį, – pranešime sakė A. Armonaitė.

Ministrė Klaipėdoje taip pat lankysis modulinių pastatų gamyba ir statyba užsiimančioje įmonėje „Relaxus modules“ ir susitiks su Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos bendruomene, su kuria aptars situaciją darbo rinkoje ir talentų ugdymo aktualijas.

Iš 1 mlrd. eurų ekonomikos skatinimo plano iki 2023 metų pabaigos bus paskelbta kvietimų už 365 mln. eurų verslo inovacijoms ir investicijoms, už 320 mln. eurų – valstybės ir verslo skaitmeninimui, už 268 mln. eurų – žalesnei ekonomikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aga

aga portretas
Ką pristatys? Gal apie skaudžiausia savo patirti jog mažai moterų dirba IT sferoje? Va tai tikroji moterų gelbėtoja ta mūsų Armonaite – visas moteris suvarys informaciniu technologijų veiklai vadovauti ir ramybe bus feminisčių pasaulyje. O ką ar Armonaite darys su savivaldybių administracijomis valdininkėmis ar mokyklų ar darželiu vadovais kur 9 ir 10 vadovaujančios yra moteris? Greičiausiai jas visas iš pareigu atleis? O ką tada darys feministes ir žmogaus teisiu žinoves? Pasivers vyrais? Ar kels skandalą kad moterų teises pažeidžiamos? Tiesiog gal pradžiai dirvonus reikėtu išmokti Armonaitei arti o ne vadovauti, nes kur tik pasisuka ten nusišneka.

Audrius

Audrius portretas
Galimybes gali :D

Ne jos

Ne jos portretas
Finansai , ji nieko negali pristatinet .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių