Quantcast

Ar reikia išmaniųjų elektros, dujų, šilumos, vandens skaitiklių?

Grįžti į straipsnį

Anvaras

Anvaras portretas
nereikia

Viskas aisku

Viskas aisku portretas
Jeigu jau skyrė tuos milijonus išmaniems skaitliukams, vadinasi labai greitai bus išmaniai, su kaupu, išieškoti iš gyventoju. Čia net niekas neklausė ir neklaus, ar reikia žmogeliui, ar ne, kaip su independitu.

Pilietis

Pilietis portretas
Jei tų išmaniųjų prietaisų maitinimą pajungs nuo vartotojo elektros tinklo, kaip kad dabar daro daugelyje daugiabučių namų įvaduose, tai tolygu apvaginėjimui. Juk paprastam žmogui nekiltų mintis ateiti pas kaimyną ir pareikšti: aš atidarau šiame name mezgyklą, todėl naudosiu tavo elektrą. Dar suprasčiau, jei už sunaudojamą vandenį ar šilumą ta dalimi, kur naudoja mano elektros energiją, padarytų nuolaidą teikiamai paslaugai, - tada būtų teisinga.

sukciai

sukciai portretas
Tuoj galvas pakeis, ides elektronines

...

... portretas
Išmanus telefonas be filmavimo kameros neįsivaizduojamas; kam čia labai smalsu ką mes tualetuose veikiam?

Anonimas

Anonimas portretas
nereikia jokiu ismaniuju skaitikliu kie nores tiek prisuks silumos tinklai ,kiek nores kokius skaicius

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau jau už tuos pinigus atnaujintų daugiabučių namų bendro naudojimo (laiptinės, rūsiai) patalpų supuvusią elektros instaliaciją. Įdomu, ar tie naujieji skaitikliai padės sutvarkyti ilgamečius skolininkus ir vagiančius elektrą kaimynus. Tikrai abejoju, nes nepasitikiu valdiškais daugiabučio sunaudotos bendrosios elektros deklaruotojais. A. Smetonos al. 57A namo gyventojai gavo kosmines sumas už bendro naudojimo elektrą:1-o kamb. bt.- 3,25 eur., 2- jų- 5,56 eur., 3-ų- apie 8 eur. Name yra 84 butai, tai galite įsivaizduoti, kokia yra kosminė suma visam namui. Juokingiausia, kad nei Kauno butų ūkis, nei Kauno ESO negali paaiškinti iš kur tokios sumos.Tai vat ir negali tuo progresu pasitikėti.Aš dabar pasitikiu tik savo akimis.

jonc

jonc portretas
Jeigu energetinių įmonių sąskaita - sutinku

eilinė vagystė ruošiama

eilinė vagystė ruošiama portretas
Ruošiama eilinė vagystė iš vartotojų,kaip norės taip sureguliuos kaip rodys tie skaičiukai,žmonės net nežinos,prisuks tiek kad griebsimės už galvų.

Q

 Q portretas
skaitikliu verkiant reikia - tik jie atpratins runkelius pirkinėti maisto papildus .

Anonimas

Anonimas portretas
jie specialiai tai daro kad gautu europinius pinigus kuriuos issidalins o kur garantija kad jie neprisukines mums elektros kiek nores

Blin

Blin portretas
Nespėjo vienas skaitiklių keitimo ir perkėlinėjimo vajus baigtis, iš karto kitą ruošia! Kam reikėjo su perkėlinėjimu terliotis, jei aišku buvo, kad vėl tuoj keist reikės? Jei energetikai neturi kur pinigų dėt, tai tegu energiją vartotojams atpigina, o jei rimtesnio darbo nesusigalvoja, tai tegu eina gatvių šluot, daugiau naudos bus. Ot jei tie išmanūs skaitikliai apskaičiuos, kokius nuostolius kiekvienas vartotojas patyrė dėl tiekimo sutrikimų ir automatiškai kompensacijas perves, tada gerai, duokit tuos skaitiklius! Bet apie tai lyg ir nekalbama. Galų gale jei jau pirkimo konkursas paskelbtas, tai kurių velnių dar klausiat, reikia ar ne, kad dar kartą iš beteisių vartotojų pasityčiotumėt?

šuns balsas

šuns balsas  portretas
į dangų neina.Pakeis ir nieks mūsų neklaus.Vis dar gyvename LTSR

kaunietis

kaunietis portretas
vartotojui bus suteikta garbė skaitiklių keitimą apmokėti, o visi kiti, kas prieis, pasišildys gerai rankas. Kokia gali būti nauda, gal atpigs?

Birutė

Birutė portretas
Aš kategoriškai PRIEŠ! Nieko gero ta išmanioji neduos. Tik nervų daugiau išgadinsime. Turiu patirties su elektra.

blogai

blogai portretas
kai žmonės nebeturi teisės patys spręsti ko jiems reikia, o ko ne. Pasityčiojimas ir tiek.

dalia

dalia portretas
patikra kontrolinio kas 4 metai, ir kainuoja apie 60 e,jei as bute suvartoju silumos uz 8 e, tai prideda visu bendru patalpu ir gaunas apie 20 e

Šilumos sutinku. Bet kitų nereikia

Šilumos sutinku. Bet kitų nereikia portretas
Šilumos sutikčiau, nes senos statybos klausimas kaip jie ten apskaičiuoja, bet dujų elektros ir vandens, nematau tikslo. Kaip vartotojui jokios naudos iš to.

NU JO

NU JO portretas
Kas ismanu,tas dazniausiai genda,atsiranda visokiu trigdziu.Grizkim i netolima praeiti,i elektroninius receptus ir pan.Dar ir dabar sistema stringa.

APGAULINGA PRIEDANGA

APGAULINGA PRIEDANGA portretas
Nereikia! Nereikia! Nereikia! Tai ne ZMOGAUS patogumui,pigumui.Tai ismislas pinigams *pasiglemzti*.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Be to as atsimenu, kad visai neseniai buvo keiciami vandens skaitikliai , gal pries kokius 5 metus

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Nu jeigu skaitiklis sugedo ir ji reikia pakeisti, tada zinoma geriau pirkti naujesni, bet jeigu skaitiklis veikia ir rodo dujas, tai kokio velnio as dabar turiu leisti pinigus ir pirkti kazkoki sukrusta nauja skaitikli??????

BETEISIS VARTOTOJAS

BETEISIS VARTOTOJAS portretas
TIKRAI. Mažame bute šilumos, elektros, du vandens, dar dujų skaitikliai. Taip ir gyvensime spinduliuotėje iš visų pusių. Kad apmokėti tų skaitiklių kainas - padidinti mokesčius teks. Va taip ir daro ką nori tie "išmanieji" o gal "sumanieji" tiekėjai...... Ech......

Skaitliukas

Skaitliukas portretas
Nereikia, pats matau kiek sunaudoju tiek ir moku. Mokesčių rinkėjai galės patys mano bute per atstumą sukinėti skaitliukus kiek jiems patiks. Ir dar pastovus radijo bangų spinduliavimas bute.

anupras

anupras portretas
Užuot užsakinėję studijas suprantamai paaiškinkite vartotojui kas tai per daiktas tas išmanusis skaitiklis ir kokia jo teikiama praktinė nauda vartotojui. Dabar gi regis, kad tas gudruolių išmanusis skirtas tik vartotojų mulkinimui. Liūdniausia, kad už tą mulkinimą turės mokėti patys vartotojai padidinus tarifus.

KO GERO

KO GERO portretas
Kazkam panizo naguciai uzsidirbti grazaus pinigo nieko nedirbant ir pakartoti auksiniu saukstu istorija

BUTU PUIKU ,

BUTU PUIKU ,  portretas
Jei jie butu idiegti vartotoju patogumui , bet jei prie ju KIS NAGUS PASLAUGOS TIEKEJAI - tai jau asmenu privatumo pazeidimas !!!! Tuomet NEREIKIA !

močiutė

močiutė portretas
įdomu, o kokia įmonė bus patvirtinta, kaip "didysis pardavėjas" tų skaitiklių? ar kas pasidomėjo, gal jie kokį stogą turi valdžioje? dabar taip madoje viską tirti, tai gal tegul ir tai ištiria....mums bus įdomu, labai...

taja

taja portretas
Koks cia saliamonas lygina bizni, aferas su ideologija

taja

taja portretas
tikrai nereikia jokiu ismaniuju skaitikliu, nes dar tik siais metais pakeiti senus ,kurie dar buvo geri saugus ir nedaug prisukta kw. Kas sugalvoja tokiu nesamoniu.Yra dar daug reikalingesniu problemu.

Darius

Darius portretas
progresas, jam visada buvo priesinamasi prisidengiant senomis ideologijomis

S.Balčiūnaitei

S.Balčiūnaitei portretas
Autore, JEI RAŠAI STRAIPSNĮ PLAČIĄJAI AUDITORIJAI, t.y. į Kauno Dieną, tai gal paaiškink kas tos išmaniosios sistemos. O dabar atlikai tik eilinę šūdmalystę iš kurios gal tik kas dešimtas pagaus mintį apie ką kalbama. Bet gal pati nieko nežinai, o honoraro tai norisi?

Emigrantas

Emigrantas portretas
Matomai yra kas nori prasukti gerą bizniuką.Nėra tokių prietaisų visoje europoje gyvenau be vienoje šalyje.Apmokėjimo būdų yra keletas ,bet tokių prietaisų kurie kenke žmogaus sveikatai neteko matyti.Manau šių prietaisų negali parduoti ,tai tokiom šalim kaip Lietuva bruka per prievartą.Šitie prietaisų pardavėjai turi žinoti LR baudžiamaji kodeksą ,kad bet kokia paslauga ,prekė brukama per prievartą prilyginama reketui.Manau sveikas protas neleis padaryti nusikaltimą stambiu mastu..

hmmmm

hmmmm portretas
matyt kažkam reikia, bet tik ne vartotojui. Kas garantuos, kad skaitliukų parodymai nebus pakoreguoti per atstumą tiekėjo naudai?

D..

D.. portretas
Kada mokesite už savo šildomą plotą? Reiškia Jūs visiškai nesuprantate ką rašote.Jei Jūs gyvenate daugiabutyje, ir galvojate kad pasistatysite šildymo skaitiklius ir mokesit pagal juos tai klystate.Yra namo įvadinis skaitiklis o butuose kontroliniai skaitikliai. Namas atsiskaito pagal įvadinį skaitiklį.

Jonas

Jonas portretas
Veikia skaitliukai bet kisamos didziules lesos prakisti didziulei partijai nauju gaminiu kuriu eiliniam vartotojui nei reikia nei ka,nes funkcija bus ta pati o nauda tam kas gamina.ir viskas i silumos ar energijosckaina

petriukas

petriukas portretas
Kada sutvarkysite namų šildymo apskaitą, kaip reikalauja ES. Visi terminai seniai praėjo. Žmonės nori mokėti tik už savo šildomą butą.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tikrai nereikia. Tuos skaitiklius reikia keisti kas 2 metai. Kaina gan didele. Bet juk zmoniu niekada niekas neklausia. Kazkas gamina, kazkas perka ir butina juos iskist...t. y. per prievarta ibrukt nieko apie juos nesuprantanciam vartotojui...

Galerijos

Daugiau straipsnių