Quantcast

Ar atsivers Lietuvos geležinkeliai Liepojos uostui?

Grįžti į straipsnį

jai

jai portretas
tiksliau, tai 2008 metai buvo ruošiamasi tą geležinkelio ruožą remontuoti, buvo sukomplektuota, pripirkta medžiagos, įranga, o jau "remontas" pradėtas 2009, esant premjerui kubiliui, o ministrui masiuliui, tai yra viskas buvo išardyta, sumesta ir palikta likimo valiai, po kelių metų viskas buvo ištampyta, išvežiota, na nieko neliko

Saulius

Saulius portretas
Domai, pritariu. Tikrai pritariu, kad reikėtų atstatyti geležinkio liniją iš Skuodo/ į Skuodą ir kitus miestus, net į Latviją. Ir manau, tikrai būtų naudos, o ypač tiems, kurie norėtų vežti krovinius traukiniais iš pvz Klaipėdos. Būtų daug greičiau nei važiuojant per Šiaulius ar Joniškį. Aišku, brangiai kainuotų, nes reikėtų prie daugumos pervažų šviesoforus pastatyti, naujus šviesoforus traukiniü eismui reguliuoti ir t.t.

as

as portretas
va, jei būtų atstatytas geležinkelis Mažeikiai - Liepoja per Priekulę, tai tikrai būtų nauda Liepojai ir Baltarusijos kroviniams, bet tą geležinkelį, man rodos, laviai pirmi ir nuardė, ir baudos negavo ir įpareigojimo atstatyti

Domas

Domas portretas
Šito reiktų klausti bebro A. Butkevičiaus. Išardė ir Skuodo rajonas paliko be geležinkelio . Kaizeris pastatė, Butkevičiui nereikalingas. O kas nors pagalvojo apie skuodiškius bebre Butkevičiau?

as

as portretas
Rengė Liepojai padės tiek, kiek masažas mirusiam, gal kiek ir parausvės, bet gyvesnis nebus. Rengė gali padėti tik Mažeikiams, ir tai nedaug, jei kroviniai važiuos į Liepoją. O Baltarusijos kroviniams vingiuoti iki Mažeikiu, po to per Rengę iki Jelgavos, po vėl į kitą pusę link Liepojos ?? Yra geležinkelis, kurio nereikia atstatyti atstatyti Šiauliai - Jelgava.

Galerijos

Daugiau straipsnių