Quantcast

Aplinkos ministerija: nuo balandžio 1 d. privalu užtikrinti sąlygas žuvims neršti ir migruoti

Grįžti į straipsnį

Arba

Arba portretas
Griaunam vejo jegaines, jos irgi labai pauksciams trukdo :) Zodziu viska isgriaunam, jau atomine savo beveik nugriovem, kam mums ta gamyba, Lietuva juk turtinga gali nusipirkti viska ko reikia. Absurdas absurdas.

Paukstis

Paukstis portretas
Nu lasisininkai tai varo programa nesustodami. Saunuoliai, gal paskata gavo, aisku ne rubliais. Turiu pasiulyma. Pradedam saugoti paukscius, juk irgi gyvas grazus padarelis. Bet jiem maiso praskristi katiliniu kaminai, tai siulymas butu toks:nugriaunam po sildymo sezono kaminus ( kaip tik pauksciai parskrenda) ir rudeniop , pries sildymo sezona vel pastatom (po pauksciu iskridimo)

Petras

Petras portretas
as tik nesuprantu prie ko cia elektrines? Jau atrodo kad tendencingai kauno diena ant ju ’joja’. O kas liecia zuvis, tai elektrines ne dabar nutirpus sniegui atsirado, o jau ne viena desimtmeti ar net penkiasdesimtmeti stovi. Toks vaizdelis susidaro, kad zuvis yra prioritetas nr 1 lietuvoj.

KKK

KKK portretas
Tai iš kur tos lašišos ateina į upes neršti,kaip man atrodo tai iš jūros,iš marių ir kas jų laukia pakeliui-žvejai mėgėjai su meškerėm?Neee jų laukia verslas su šimtais tinklų,kuriems niekas nedraudžia naikinti neršenčias žuvis.Bus tiktai tikrinamos upių pakrantės ar koks žvejas mėgėjas neužmetė meškerės o tinklininkai kaip gaudė priekrantėje,kaip gaudė mariose taip ir gaudys,o paskiau stebimės kodėl nėra žuvies mariose,iš kur jos bus jeigu visas mares iškošia,net ir mailių.Mano galva tai žvejai verslininkai turėtų pasistatyti aptvarus (kaip norvegai)ir ten auginti žuvį ir verslo neprarastų ir mailiaus tikrai negaudytų nes tai būtų jų žuvis privati nuosavybė,o dabar kai žuvis niekieno tai kam ją saugoti gaudyk viską kas papuolė,o kad kitiem neliks tai nesvarbu-ėia jau problemos tų kuriems neliks.REIKIA UŽDRAUSTI VERSLINĘ ŽVEJYBĄ.Tegul daro žuvų fermas ir augina žuvį tada bus visi patenkinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių