Quantcast

A. Kubilius: skolinimasis – vienas iš krizės įveikimo instrumentų

Grįžti į straipsnį

kaltina GRYBAUSKAITĘ ir ŠIMONYTĘ-- liudytoja Starkevičiutė:

kaltina GRYBAUSKAITĘ ir ŠIMONYTĘ-- liudytoja Starkevičiutė: portretas
kad to meto VADOVAI buvo finansiškai SUINTERESUOTI Lietuvai nepalankiais finansiniais sprendimais. Tai yra baudžiamoji atsakomybė su turto konfiskavimu. STARKEVIČIUTĖ dirba ES ekonomikos ir finansų paslaugų nare ir PRAŠO:--Seimo finansų ir biudžeto komiteto , jos liudijimą perduoti Lietuvos PROKURATŪRAI------plačiau ĮSIVESKITE 2018m rugsėjo 26 d.laikraštį ---15 MIN, VERSLAS.

partijos naikinimas-vagiu saika,

partijos naikinimas-vagiu saika, portretas
reikia rinktis prie seimo ir reikalauti Kubiliaus ir visa jo sutva atsistatitinti ir per teisma grazinti ka is zmonijos voge pastoviai ,naikinti ju partija galop, turi buti atsakomybe pries valstybe,,kada bus tvarka ,mums jau truksta kantrybe ,reikalaujam teisingumo,greit rinkssames prie seimo ,,,,,

Nerijus

Nerijus portretas
Kur Lietuvos auksas, kuris buvo lito garantas? Kur pinigai, kurie buvo garantas uz dabartinius litus? Juk dabar euras?

ju

ju portretas
sakydaavo kad leninas atejo visiems laikams sitas irgi taip galvoja

MILŽINIŠKA žala - dėl algų STREIKUOJA ne tik mokytojai,

 MILŽINIŠKA žala - dėl  algų STREIKUOJA ne tik mokytojai, portretas
Kubilius SKOLINDAMASIS iš privačios amerikiečių firmos su TRIGUBAI didesnėmis palūkanomis negu Latvija--, padarė LIETUVOS gyventojams MILŽINIŠKĄ ŽALĄ /apie 600 mil eurų /--tai NUSIKALSTAMAS veiksmas už tai turi būti patraukti BAUDŽIAMON atsakomybėn. JUK už korupcinius panašius veiksmus,šiais metais-- Pietų KORĖJOS PREZIDENTĖ--nuteista LAISVĖS atėmimu. UŽ tokius padarytus FINANSINIUS NUSIKALTIMUS--šalyje niekas neturi IŠVENGTI atsakomybės, t.sk. ir šalies VADOVAI. REALYBĖJE, šiandieną matome koks SKURDUS atlyginimas: MOKYTOJŲ,MEDICINOS ir KULTŪROS darbuotojų== ir ,jeigu turėtume tuos PERMOKĖTUS 600 mil eurų--iš karto visų kategorijų darbuotojams ATLYGINIMAI būtų išspręsti---ar suvokiate to meto VADOVAI ?, kaip NUSKRIAUDĖTE daugybę šalies TARNAUTOJŲ-ir JŪSŲ jokie neobjektyvūs paaiškinimai--PRIVALO neturėti vietos MUMYSE.

kremliaus a.....

kremliaus a..... portretas
Kubiliau ir šimonytė grąžinkit senus PVM Jeigu šimonytė bus prezidentė Lietuvai vadovaus lansbergiai ir kubilai.Žmonės galvokite rinkdami prezidentą.

@kiyo

@kiyo portretas
tiek geru darbu nuveikta,tik kodel dar tiems nepabegusiems is Lietuvos tas periodas ir dabar sapnuojasi kaip kosmaras?ar zinai pasakoriau,kiek zmoniu praso dievo,kad tik tu isnyktum is istorijos visiems laikams su visa savo chunta? kodel tie darbai taip skiriasi nuo tu jusu pasakeliu?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Esu pastoviai vartojantis,todėl puikiai žinau,kad vienas iš mano finansinės krizės pachmielui įveikimo būdas yra skolintis.Deja aš nesiskolinu iš kaimyno,kuris nori pachmielytis kartu už tą pasiskolintą sumą,nesiskolinu iš to,kuris reikalauja atiduoti 5 už 2 paskolintus eurus,nesiskolinu iš to,kuris prašo už paskolintuosius nupirkti laikraštį.O skolinuosi iš to,kuriam už paskolą pakanka mano nuoširdaus ąčiū.Mokykis Kubiliau,kol aš dar gyvas.

Pasitaisau

Pasitaisau portretas
O tada praskolinti DABARTINIAI mokytojų, gydytojų, kultūrininkų atlyginimai, balzamas konservų juodoms sieloms, dabar gali kiršint ir skaldyt.

Nuomonė

Nuomonė portretas
O tada praskolinti mokytojų, gydytojų, kultūrininkų atlyginimai, balzamas konservų juodoms sieloms, dabar gali kiršint ir skaldyt.

Anonimas

Anonimas portretas
Atsiskyrem nuo ruso.Ka padaret? Pardavet gamyklas uzdaret fabrikus nes nebuvo tiekiama zaliava is ruso.Kaimuose fermas likvidavot ir kitu darbu neliko.Zmonems reikia darbo ir normaliai uzdirbt.Viska sunaikino kas ruso.Parsidave vakarams sukciodami mes laisvi.Mums per brangu ipirkt.Savo nieko neturi ir dar gasdina su savo sankcijom.Nupirko boxeriu dabar eis i trasa lektuvai.Is kur tu pinigu paimt.Vel leksit skolintis is EU banko.

vargas

vargas portretas
antras zigsnis su simonyte apvogti pensininkus ir negrazinti ju pavogtos pensiju dalies va ir krize iveikta vagystes is sunaujos budu

be vardo

be vardo portretas
Manau, kad seimunai, tame tarpe ir p.Kubilius saves nenuskriaude, o pensininkams ir kt. darbuotojams nureze atlyginimus be jokios grauzaties, nors zinojo, kad pensijos zmonems buvo vienintelis pragyvenimo saltinis ir tokios mazos . Seniai jau po kelias kadencijas sedintiesiems konservatoriams reikia uzleisti vietas jauniems. Atejo i valdzia bet pamirso iseit, nes per gerai turi.

Baltarusis

Baltarusis portretas
Lukasenkos statytinis prabilo apiplese pensininkus ir nezada atstatyti su savo gudragalve simonyte kuri dar ir i prezidentus lenda bet kol vaigauskas kaip seselis stoves uz matiosaitytes nugaros ir tampys uz virvuciu saziningu rinkimu nesitikekit

cha .... visa tauta sake ,prase ,reikalavo

cha  .... visa  tauta  sake  ,prase  ,reikalavo   portretas
nedaryk to Kabyliau su konservatlyberastine variugu gauja ,ka nutaret per naktinius pagerimus... Tu su lansbir kiu praskolinai valstybe ,Tu -sukurei ,,,,Krize,,,,tu ir prasikai [ isidalinai] tuo skolintus milijardus taip ir nesukures absoliuciai nieko , Tu --su lansbirkiniu gauja sudarei sukurei situacija del tautos nevaldomos evakuacijos is lietuvos .... tu praktiskai sunaikinai ir tebenaikini su konservatlyberastne hunta ir savo satelitais , lietuva ir tauta..............

skaitytoja

skaitytoja portretas
kol nebus baudžiami kalti asmenys už šalies lėšų iššvaistyma tol taip bus ir toliau reikia įteisinti bausti tuos kurie taip elgėsi o dabar visi puola prie to lovio nes už nieką neatsako turi turėti atsakomybę ir atlyginti tie kurie kalti o ne biudžetas kaip už nelagalius pastatus juk kažkas davė leidimus dėjo parašus tai tie ir tegul atlygina nuostolius o ne biudžetas

dangaus teismas laukia

dangaus teismas laukia portretas
BANDITU GAUJA- reikia teisti ,viska atimti ir grazinti valstybei,tokius veikejus rimtos valstybes budavo rimtos nuobaudos,tremtys,o jis ir toliau drumscia vandenys,is viso ju partija turi buti pasalinta kaip paratizuojanti ,kiek mes dar tylesime ju vagystem,

AS manau ir kodel Kirkilas ...?

AS manau ir kodel Kirkilas ...? portretas
Manau daugiausia turi pasiaiskinti Kirkilas kodel istaske visus pinigus iseinant?Kodel atvykusios is BriuselioGrybauskaitesnepaklause ,kad reikia taupyti krize pasaulyje,o pasiunte ja isvaziuoti.

Galerijos

Daugiau straipsnių