Quantcast

Apie planus didinti išmokas tėvams: pinigais žmonių nepapirksime

Grįžti į straipsnį

tai aisku

tai aisku portretas
geriau atiduot ukrainai...

praėjęs kelius ir gailintysis kad nedavė nieko gero

praėjęs kelius ir gailintysis kad nedavė nieko gero portretas
O anksčiau buvo pensijos moterims nuo 55 metų, o ne 65-70-ies, ir ankstesnės dirbančios kenksmingoms priskiriamomis sąlygomis, kitų aplinkybių. Net tarpukariu valstybinėse įmonėse, pav. geležinkelyje, buvo dideli priedai prie atlyginimo už kiekvieną vaiką (tėvo tvirtinimu). Ir nežiūrint to valstybė nebuvo skolinga, atvirkščiai, turėjo atsargą užsienio banke, kurią nusavino ruskiai. Tie suskiai nusavindavo viską, net caro laikotarpiu Basanavičiaus iš užsienio lietuvių surinktas lėšas. O dabar "geri" tų suskių mokiniai nusavina viską - anksčiau turėtas teises, uždarbį nežabotais mokesčiais (mokesčiai nesibaigia atskaitymais nuo atlyginimo, jie įdėti į visas prekes ir paslaugas). Štai ir visa paslaptis - tėvai nerimauja dėl vaikų ateities, gaila paleisti į pasaulį vargti dėl duonos kąsnio, bei savo pačių jaunystės

Sąlygos BŪTINOS!

Sąlygos BŪTINOS! portretas
Sovietmečiu buvo laikas, kai gimdymo ir gyventojų skaičius pasuko link spartaus mažėjimo. Tada štai tokių priemonių imtasi: motinoms buvo pailgintos „dekretinės" (ikigimdyminės) ir suteikiamos 3 metų vaiko auginimo atostogos (t.y., darbo vieta likdavo išsaugota). Apmokamos buvo atostogos prieš ir metus po gimdymo. Tada prasidėjo demografinis „sprogimas", ir gimė gana gausi dabartinių ~45-55mečių karta, ir 1990 mūsų buvo ~3,5 mln. Tada svajojome apie galimybę nenorinčioms mamoms visai nedirbti. Kad jos gautų pensiją už vaikų auginimą. - Kad kuo daugiau Lietuvos vaikų užaugtų ne darželiuose svetimų rankų stumdomi, o šeimose auginti. (Žinoma, norinčioms dirbti netrukdyti tai daryti)

>Kad

>Kad portretas
Kai sutuoktinis jau palaidotas, ir kai jau ir pačiam „saulelė vakarop", supranti, kokia baisią klaidą padarei, kaip savo vaikui nusikaltai, kad jis - tavo vienatinis. O ypač, jei jis po persirgtos ligos liko nevaisingas (bevaikis)! Štai tu pats jau vos kojas pavelki, bet dar tą vaiką turi, jis bent retsykiais padeda. O ką jis patįs darys, kai visai susens ar nepagydomai sunkiai susirgs? Kas jam padės - nei brolių (ar seserų), nei vaikų neturinčiam??? Mūsų tautai būtina, kad kiekviena šeima po 3 vaikus augintų. Tik tokiu būdu tauta išlaiko maždaug tą patį žmonių skaičių (žinoma, jei kokios epidemijos, karai ar stichijos neišžudo).

Kad

Kad portretas
Busto jau pilna Lietuvoje lieka seneliu , tevu , nuo sovietu kurie buvo prixvatizuoti , man liko seneliu butas , sodas , garazas ir uztenka 1 vaiko norisi sau gyvent ir neturet rupesciu pasikeite mastymas , atsirado galimybes sau gyvent neliko sovietines vergijos tapom laisvi gyvenime .

Pil.

Pil. portretas
Jeigu vaikus gimdys dėl pinigų ,tai gimdys juos prostitutės ,nes vaikas turi atsirasti iš meilės o ne dėl pinigų.Aplamai dauguma šeimų pradeda irti kada atsiranda vaikai.Kasdienė rutina blogina sutuoktinių santykius.Faktiskai žmogui duotas gyvenimas tik tam pačiam o ne daugintis kaip gyvūnams.Toliau mastykite patys,iš patirties sakau.Vsikui atsiradus prarasite gyventi taip, kaip norėtumėte ir tada pabaiga jūsų asmeniniui gyvenimui.

geda

geda portretas
Lnk turinys tv reportažai, kam prenumeruoti?

Zmoniu

Zmoniu portretas
yra ivairiu. Vieni galvoja,kaip pavalgyti ir bent kazka apsirengti. Kiti giriasi fursetais uz milijona. Taigi,kazkam pagalba butina,o kazkas - galetu bent kiek prie jos ir prisideti! Juk taip yra civilizuotose salyse!

Esu mama

Esu mama portretas
Turiu du vaikus. Daugiau neturėsiu. Ne todėl, kad nenoriu. Su vyru norėtume dar dviejų. Bet. Manęs neskatina vaiko pinigai. Jie skatina tik pašalpines. Dėl manęs - naikinkite iš vis juos. Mane paskatintų tik mokesčių lengvata, nes esu dirbanti, būsto paskolos palūkanų normos fiksavimas ilgam laikui ir pirmumo teisė gauti darželį. Nes dabar jį gauna pašalpinės mamos, kurios sėdi namie ir net nežada kada gyvenime eit dirbt. Užtat savo pabiručius suveda pačios pirmos 7 ryte… Aš pati išlaikysiu savo vaikus ir jais pasirūpinsiu, tik norėtųsi stabilumo.

celofano tv pažiūrėkit kaip vagiami vaikai pederastams

celofano tv pažiūrėkit kaip vagiami vaikai pederastams portretas
visokios čmorikės storašiknės lezbės ir kitas čmo šiukšlės mūsų valstybės , kas įdomiausia kiek ten šūdo kiek ten bobų išlaikomų už mūsų babkes, ką jos ten veikia padlos nedarūrintos

Galerijos

Daugiau straipsnių