Quantcast

Stigas išdavinėjo savo žmoną su jauna mergina

Vienas iš laidos "Aukščiausia pavara" vairuotojų, atliekančių paslaptingojo Stigo vaidmenį, įsivėlė į nesantuokinį romaną. Vedęs trijų vaikų tėvas šešis mėnesius susitikinėjo su du kartus už jį jaunesne mergina.

47 metų profesionalus vairuotojas, kurio tapatybė neatskleidžiama, susitikinėjo su 23 metų vairuotoja ir modeliu Annalese Ferrari. Pora susipažino per internetą. Pirmojo pasimatymo metu, A.Ferrari paklausus, ar jis nepažįsta Stigo, pasak jos, jis pasakė: „tu ką tik jį pabučiavai“.

Pasak laikraščio „The Sunday Mirror“, pora susitikinėjo pusę metų, kol A.Ferrari neišsiaiškino, kad jos vaikinas nėra išsiskyręs, kaip jis jai teigė.

Kol pora susitikinėjo, vyras merginai pozavo apsirengęs Stigo kostiumą, vežėsi ją į įvairius automobilių mėgėjams skirtus festivalius.

Laidos „Aukščiausioji pavara“ atstovai teigė, kad šis vairuotojas buvo „vienas iš Stigų“, tačiau ekrane niekada nepasirodė.Vienas iš laidos „Aukščiausia pavara“ vairuotojų, atliekančių paslaptingojo Stigo vaidmenį, įsivėlė į nesantuokinį romaną. Vedęs trijų vaikų tėvas šešis mėnesius susitikinėjo su du kartus už jį jaunesne mergina.


Šiame straipsnyje: Aukščiausia pavaraStigas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pisimantas

pisimantas portretas
gera mazulle

ss

ss portretas
Nesupratau straipsnio, kuriame kuriame tekstas kartojasi 2 kartus...Cia kad is toliau ziurint daugiau atrodytu??? :)))

copy paste x 2

copy paste x 2  portretas
2 X copy paste :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių