Quantcast

Škotijoje traukinio keleivis pamokė „zuikį“

Atsikalbinėjantis paauglys gavo tai, ko nusipelnęs. Bandymą įžūliai pasivažinėti traukiniu jam nutraukė kitas keleivis.

Vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip vienas iš keleivių neapsikentęs išmeta iš traukinio konduktoriui atsikalbinėjantį paauglį, tapo tikru interneto hitu.

Škotijoje traukinyje tarp Edinburgo ir Perto iškilusi situacija buvo per kelias dienas susilaukė daugiau negu pusės milijonų peržiūrų. Vaizdo klipe matyti, kaip traukinio konduktorius ginčijasi su paaugliu. Pastarasis teigia sumokėjęs už bilietą, ir nevengdamas keiksmažodžių visaip plūsta vyresnio amžiaus traukinio darbuotoją. Konduktorius išaiškina paaugliui, kad bilietas, kuriuo jis naudojasi yra skirtas maršrutui priešinga kryptimi.

Paauglys įžūliai bando įrodyti savo ir iškeikęs konduktorių siūlo liepti kitiems žmonėms „užsikišti“, jeigu jiems nepatinka, kad jis nemokėjo už bilietą. Toliau vaizdo klipe matosi, kaip neapsikentęs jaunuolio išsišokimų iš vietos pakila didelis vyrukas, kuris konduktoriaus mandagiai paklausia „ar jis kelia jums problemų?“ ir stotelėje išstumia paauglį iš traukinio. Šis dar bando įlipti atgal, tačiau vyriškis jo nepraleidžia. Sutvarkęs problemą vyras grįžo į savo vietą. Visas traukinio vagonas vyro pastangas įvertino plojimais.


Šiame straipsnyje: zuikistransportaskeleivis

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuostabu

nuostabu portretas
Nuostabu,urodishka pacuka ismete...dauzyt tokius issigimelius,atmatas

Tik

Tik portretas
nebandykit Lietuvoje pritaikyti šitokio "metodo".Pasiskųs policijai --bėdos neišvengsi.O jeigu dar pasitaikys nepilnametis...

Trumpet Call

Trumpet Call portretas
Luko 12: 56 Veidmainiai! Jūs mokate atpažinti žemės ir dangaus veidą, tai kodėl gi neatpažįstate šio laiko? Citata iš vieno iš Paskutiniojo Testamento (PT) laiškų; "Culmination" (Trumpetcallofgodonline): Trust in Me and hear MY words, yes, even those in the Volumes, My Letters... They are food and drink for this starving generation, correction for this insolent people called by My own name amongst the churches of men, and that Trumpet which I said would come and is now here... The trumpet of alarm and war, the trumpet of judgment, a call to repentance... The trumpet and announcement of My coming, which is nearly fulfilled - The Trumpet of Evacuation. Mato 25: 6 Vidurnaktį pasigirdo šauksmas: ‘Štai jaunikis ateina! Išeikite jo pasitikti!’
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių