Quantcast

SAS pripažintos punktualiausiomis oro linijomis pasaulyje

Skandinavijos oro linijos SAS rugpjūtį buvo pripažintos punktualiausiomis pasaulyje tarp didžiųjų oro linijų, taip pat išlieka punktualiausia Europos oro bendrove. Praėjusį mėnesį 92,82 proc. SAS skrydžių buvo įvykdyti laiku.

„Keleiviai taupo savo laiką, todėl jiems svarbu, kad kelionė vyktų sklandžiai ir jos tikslas būtų pasiektas laiku. Punktualiausių pasaulio oro linijų statusas – ypatingai svarbus SAS pasiekimas, nes tai rodo mūsų keleiviams, kad žinome jų poreikius ir stengiamės juos patenkinti. Norėdami pasiekti ir išlaikyti aukštą skrydžių punktualumo rodiklį, ypatingą dėmesį skiriame naujausioms technologijoms. SAS buvo vienos pirmųjų oro linijų, pradėjusių naudoti greitojo patikrinimo sistemą (Fast Track)“, – teigia SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

 Pasak jos, šiuo metu SAS siūlo keleiviams dar daugiau laiką taupančių technologinių sprendimų. Pavyzdžiui, klientai gali registruotis skrydžiui internetu arba siųsdami žinutę mobiliuoju telefonu, atsispausdinti įlaipinimo pasą prieš atvykdami į oro uostą.

Tik trejos Azijos oro linijos („Korean Air Lines“, „All Nippon Airways“ (ANA) ir „Japan Airlines“) sugebėjo pasiekti aukštesnį nei 90 proc. punktualumo rodiklį.

SAS grupei priklausančios Norvegijos oro linijos „Widerøe“ yra punktualiausios pasaulyje tarp visų oro linijų – regioninių ir didžiųjų. „Widerøe“ punktualumo rodiklis rugpjūčio mėnesį buvo rekordiškai aukštas – 95,72 proc.

SAS remiasi naujausiais statistiniais duomenimis, paskelbtais interneto tinklapyje „Flightstats“, kuris stebi daugiau nei 150 000 skrydžių per dieną. Šiame tinklapyje analizuojami regioninių ir didžiųjų oro vežėjų duomenys. Aukščiau pateikta SAS statistika sudaryta remiantis tik didžiųjų oro linijų informacija, kad rezultatai būtų tikslūs.


Šiame straipsnyje: SASoro vežėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių