Quantcast

„Renault“ didina automobilių gamybą Rusijoje

Maskvos automobilių parodoje „Renault“ pristatė naująjį sedaną „Latitude“. Kompanija taip pat paskelbė, kad Rusijos rinkai paruošė „Logan“ versiją su automatine transmisija, „Duster“, „Sandero“ ir „Sandero Stepway“.

Visi pastarieji modeliai, taip pat ir „Fluence“ bei „Megane“ hečbekas, per šiuos ir kitus metus bus pradėti gaminti šalyje.

Naujasis „Renault Latitude“ Rusijoje bus parduodamas nuo rugsėjo, jo kaina kol kas neatskleidžiama, skelbiama kompanijos pranešime.



Vėliau automobilis bus pristatytas dar pusšimtyje šalių. Sukurtas pagal Korėjoje pardavinėjamą dukterinės kompanijos „Samsung SM5“ automobilį, „Latitude“ bus 4,89 m ilgio, 1,83 pločio ir 1,48 m aukščio, jo bagažinės tūris – 477 l.

Rusijoje „Latitude“ bus siūlomas su vienu iš dviejų – 2.0 l/139 AG arba 2.5 l/177 AG – benzininių variklių. Silpnesnis agregatas bus derinamas su bepakope automatine CVT pavarų dėže, o galingesnis – su 6 laipsnių automatine transmisija.

Kitose rinkose „Renault Latitude“ pirkėjai galės rinktis ir iš dyzelinių 2.0 l (150 arba 175 AG) bei galingiausio benzininio 3.5 l, 240 AG agregato.

„Renault“ laikoma viena svarbiausių kompanijų Rusijos automobilių pramonėje, užimanti 5,3 proc. šalies automobilių rinkos. Nuo 2008 m. „Renault-Nissan“ aljansas valdo 25 proc. „AvtoVAZ“ akcijų. Iki 2015 m. „Renault-Nissan“ ir „AvtoVAZ“ tikisi kartu užimti 40 proc. Rusijos automobilių rinkos.

Robotų šokis:



Iš Maskvos automobilių parodos:


Šiame straipsnyje: RenaultAvtoVAZRusijos rinka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių