Quantcast

Prancūzijos ministras išplepėjo žinią apie prabangiuosius „Renault“

Prancūzijos pramonės ministras Arnaud Montebourg atskleidė, kad „Renault“ kuria keturis prabangius automobilių modelius, rašo „Leftlanenews.com“.

„Renault“ ketina pranešti keletą savo sprendimų, kuriuos priėmė dėl aukštos kokybės automobilių, - sakė A. Montebourg per Prancūzijos BFM televiziją. - Manau, kad automobilų gamintojas pradės keturių aukščiausios kokybės modelių gamybą. Jis nusprendė išeiti į viešumą ir kovoti".

„Renault“ nei patvirtino, nei paneigė A. Montebourgo komentaro. Bendrovės atstovai tik sako, kad šiuo metu yra susitelkę ties ketvirtosios kartos „Clio“ hačbako ir „ZOE EV“ išleidimo. Nuo 2009 metų sklido kalbos, kad „Renault“ grįš prie aukštos kalsės automobilių segmento.

„Renault“ Vyriausiasis vykdantysis pareigūnas Carlos Tavares anksčiau yra minėjęs, kad automobilių gamintojas priims galutinį sprendimą dėl prabangiųjų automobilių iki metų pabaigos. Tačiau A. Montebourgo komentaras patvirtina, kad sprendimas jau yra priimtas.

Oficialaus pranešimas apie „Renault“ ateities planus aukščiausios kokybės automobilių segmentui laukiama per spaudos konferenciją, kuri įvyks rugsėjį Paryžiuje.

Prancūzijos vyriausybė yra maža „Renault“ dalininkė, bet ji niekada nekomentavo bendrovės ateities planų. Daug žmonių tiek iš „Renault“ vidaus, tiek iš išorės kritikuoja ministrą A. Montebourg peržiangiant savo įgaliojimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hačbakai

hačbakai  portretas
jūs visiški hačbakai

nešoferis

nešoferis portretas
vo blin, dabar teks visiem pirkt tuos prabangiuosius "išplepas"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių