Quantcast

Piktžaizdė Raseinių mieste – duobėtos gatvės

Ne vienam raseiniškiui - vairuotojui - milžinišką galvos skausmą jau kuris laikas kelia duobėtos gatvės. Nuolatinis kratymasis, nesibaigiantys kelio darbai baigia įkyrėti ir kelia nepatogumus miestiečiams. Įdomu, kada baigsis šis pragaras mūsų pavasariško miesto gatvėse? Tikrai sunku nepastebėti dažnai ilgam laikui paliekamų iškastų milžininkų prarajų gatvėse, ypač ten, kur eismas gana aktyvus ir automoblių srautai vieni didžiausių visame mieste.

Dauguma sutiktųjų ir kalbintųjų vairuotojų buvo pasipiktinę ir nepatenkinti situacija, tačiau, kaip vienas iš jų teigė: "visa ši situacija tik dėl sunkios fanansinės padėties, tačiau, manau, kad savaivaldybės darbuotojai ir rajono valdžia suvokia šią situaciją, nes jiems taip pat tenka važiuoti miesto gatvėmis, todėl tikiu, jog darbai bus netrukus baigti"

Mes taip pat tikime ir tikimės sulaukti kelių priežiūros darbuotojų aktyvesnio darbo ir greitesnės remonto pabaigos, kad visi kartu galėtume pasidžiaugti ne tik įspūdingai gražiais miesto vaizdais, bet ir patogiu miestu.


Šiame straipsnyje: Kauno regionasduobėRaseiniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių