Quantcast

Neapsidraudusių vairuotojų automobiliai bus blokuojami prie pat durų

Didžiojoje Britanijoje vairuotojų, kurie neatnaujina savo automobilių draudimo, mašinų ratai bus blokuojami prie pat jų namų, automobiliai bus konfiskuojami ir sunaikinami.

Tokios galios, kokias vyriausybė suteikė Vairuotojų ir transporto priemonių licencijavimo agentūrai (DVLA), yra nauja valdžios priemonė kovoti su neapsidraudusiais vairuotojais.

Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Mail“, vadinamosios Nuolatinio draudimo užtikrinimo taisyklės įsigalios šių metų birželį ir reikš, kad automobiliai Didžiojoje Britanijoje turi būti apdrausti visą laiką, o neapdraustos mašinos turi būti blokuojamos ir konfiskuojamos.

Vienintelė išimtis bus daroma vairuotojams, kurie pateiks oficialią deklaraciją, kad transporto priemonė yra visiškai nenaudojama.

Vairuotojų grupės nerimauja, jog tokių taisyklių aukomis gali tapti vairuotojai, kurie pamiršo apsidrausti, nes buvo išvykę atostogų ar ilgai gulėjo ligoninėje. Tačiau už saugumą keliuose atsakingas ministras Mike'as Penningas pabrėžė, kad vairuotojams bus išsiųstas perspėjantis laiškas ir pranešimas apie 100 svarų baudą, tik vėliau automobilis bus blokuojamas ir konfiskuojamas.


Šiame straipsnyje: ratų blokavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

neriuxs

neriuxs portretas
gera nesamone... truksta zodziu

tdyj

tdyj portretas
ligoniai tie britai

Auksas

Auksas portretas
Puikus sprendimas - pas mus reikia greiciau ta idiegti. Viska kopijuojam nuo ES. kartais gal ko ir nereiketu, bet sita dalyka tikrai sveikinciau. Ministrai Masiuli ir Palaiti, padarykite ta greiciau.
VISI KOMENTARAI 14

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių