Quantcast

Į Kačerginės trasą – su „Minipeople“ ir dėl „Mini“

Liepos 31 dieną Kačerginėje, „Nemuno žiedo“ trasoje, vyks pirmosios Baltijos šalyse „Mini“ rungtynės. Išdabinti maži ir labai judrūs automobiliukai varžysis ir greičiausio rato lenktynėse, ir įvairiose linksmose rungtyse, džiugindami žiūrovus bei „Mini“ mėgėjus.

 „Baltic Mini Challenge“ rungtynės skirtos paminėti jauno ir aktyvaus „Minipeople“ klubo  gimtadienį. Klubas, įkurtas tik prieš metus, jau subūrė daugiau nei šimtą narių. Ne visi jie važinėja „miniukais“: tie, kurie dar neturi svajonių automobilio, tikisi jį įsigyti artimiausiu metu. Tai verta, nes klube verda ypatingas gyvenimas, jo nariai labai išradingi, intelektualūs, draugiški žmonės.



Per metus jie surengė ne vieną renginį Lietuvoje ir dalyvavo kaimyninių Baltijos šalių klubų renginiuose, įsigijo daug draugų, anot klubo prezidentės Irinos Sultanovos, minimaliai pamišusių dėl „Mini“ automobilių.

Daugiau apie klubą minipeople.lt,

Kačerginėje vyksiančioje šventėje dalyvaus „Mini“ klubai iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos ir Rusijos. Jų nariai  važiuos ir itin judriais klasikiniais, ir naujos kartos „Mini“. Vieną iš renginio dalių – greičiausio rato lenktynių rungtį – organizuoja žiedinių varžybų organizatoriai Lietuvoje „Fast Lap“.

Renginyje, kuris prasidės 10 valandą ryto ir tęsis iki pavakarių, vyks ne tik specialiai sportui rengtų automobilių žiedinės lenktynės, bet ir judriųjų „Mini“ automobiliukų linksmos atrakcijos ir šėlionės, kuriose gali dalyvauti kiekvienas su savo perdarytu ar visiškai originaliu „Mini“.

Žiūrovai, kuriems renginys bus nemokamas, ir šių automobilių mėgėjai galės iš arčiau pasižiūrėti į išskirtinius automobilius, stebėti rungtynes bei patys dalyvauti „Mini“ stiliaus atrakcijose, kurioms prizus įsteigė „Epson ir kiti rungtynių draugai.

Šis renginys – tai proga susiburti visiems Lietuvos automobilių „Mini“ gerbėjams, išbandyti savo jėgas trasoje ir linksmose rungtyse. Atvažiuokite! Beje, jei nebūtų sunku, užsiregistruokite į renginį adresu balticminichallenge.eu



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių