Quantcast

“AutoVaz” automobilliai – prastos kokybės

Stambiausias Rusijos automobilių gamintojas “AutoVaz” prisipažino, kad įmonėje gaminami “ypatingai žemos” kokybės automobiliai. Ši informacija, išdėstyta “AutoVaz” verslo plano prezentacijoje, atsitiktinai pateko į "Reuters" agentūros rankas.

Prezentacijoje “Lada” automobilių prasta kokybė aiškinama tuo, kad apskritai visa įmonės produkcija yra prasta.  Be to, neefektyviai dirba automobilių pardavėjai, o pirkėjai įmonės produkciją vertina nepatenkinamai. Automobilių gamyba įmonėje vykstanti remiantis gamyklos pajėgumais, o ne vartotojo poreikiais, rašo autobild.lt.

Taip pat prezentacijoje rašoma, kad gamykla privalo orientuotis į biudžetinių automobilių gamybą, bet tam ji turi kuo skubiau gerinti savo gaminamos produkcijos kokybę, bei atnaujinti gaminių sąrašą. Tam kompanijai reikalingos investicinės lėšos, kurių, deja, ji neturi, tad norėtų investicijas pasidalinti su naujuoju savo akcininku kompanija “Renault”.

Anksčiau jau rašėme, kad šiuo metu “AutoVaz” gamyklai rekia 70 milijardų rublių savo skoloms padengti. Įmonė prašo, kad šią sumą paskolintų Rusijos Vyriausybė. Tam įmonė papildomai išleis akcijų. Tačiau tokiu atveju, dabartinių akcininkų, taip pat ir “Renault”, turimi akcijų paketai taptų mažesni, nebent jie patys papildomai pirktų akcijų.


Šiame straipsnyje: Rusijos rinkaautovaz

NAUJAUSI KOMENTARAI

Šoperis

Šoperis portretas
AVTOVAZ ne AutoVaz

marazas

marazas portretas
Kaip ir visa rusiška technika... Be kūjo nevažiuosi...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių