Quantcast

„Aurela„ įsigijo antrą „Boeing 757“

Vakar vakare Tarptautiniame Vilniaus oro uoste nusileido naujausias aviakompanijos „Aurela" keleivinis lėktuvas. „Boeing 757-200" orlaivis, kurį įsigijo užsakomųjų skrydžių bendrovė „Aurela" buvo pagamintas 2000 metais ir yra naujausias šios klasės lėktuvas ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.

Jau rugpjūčio pradžioje 100 mln. litų kainavęs laineris pradės savo skrydžius. Aviakompanijos vadovai teigia, kad šis orlaivis bus naudojamas ne tik Lietuvos užsakovų. „Jau turime užsakovų ir Europoje", - skelbia bendrovės generalinis direktorius Valdas Barakauskas.

Naujasis orlaivis - jau antrasis „Boeing 757" aviakompanijos „Aurela" orlaivių parke. Pirmąjį „Boeing 757" bendrovė įsigijo šių metų pradžioje. Tai buvo didžiausias Baltijos šalyse registruotas keleivinis orlaivis.

Iki šių metų Lietuvos aviakompanijos daugiausia rinkosi mažesnio dydžio ir skrydžio nuotolio „Boeing 737" orlaivius. Tačiau besivystanti turizmo ir keleivių pervežimų rinka leido dairytis didesnių galimybių orlaivių. Pirmąjį žingsnį žengė aviakompanija „Aurela", vasarį įsigydama „Boeing 757-200" orlaivį, tikina bendrovės vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių