Quantcast

VGTU studentus vilioja naujienomis

Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) studentus vilioja naujomis studijų programomis. Universitetas šiemet stojantiesiems parengė naują Informacinių technologijų paslaugų valdymo pagrindinių dieninių studijų programą. Stojantiesiems į magistrantūrą siūlomos net kelios naujos specializacijos.

Naujoji Informacinių technologijų paslaugų valdymo specialybė orientuota į ekonomiką ir vadybą - technologinių sprendimų kūrimą ir technologijų taikymą pagal specifinius rinkos poreikius. Stojantiesiems į magistrantūrą šiemet siūlomos naujos studijų programos ir specializacijos: aplinkos inžinerija (atliekų tvarkymo technologija), energetikos inžinerija (energetikos planavimas), informacinės elektroninės sistemos (signalų apdorojimo sistemos), kompiuterių inžinerija (kompiuterių technologijos), informacinių sistemų programų inžinerija, technomatematika ir statinių konstrukcijos (specialieji statiniai).

„Visus besidominčius studijomis Vilniaus Gedimino technikos universitete birželio 19 dieną 12 val. kviečiame į renginį „Studijuok Lietuvos universitetuose". Renginio metu sužinosite, kokias studijų programas galite rinktis VGTU ir išsiaiškinsite absolventų perspektyvas. Su jumis bendraus universiteto atstovai ir studentai", - sako VGTU priėmimo komisijos sekretorius doc. Romualdas Kliukas.

Renginio metu taip pat bus galima pateikti prašymą studijuoti universitete. Kiekvienas stojantysis į pagrindines studijų programas savo prašyme galės nurodyti 16 geidžiamų studijų programų.

VGTU duomenimis, pasibaigus priėmimo į magistrantūros neakivaizdines ir neakivaizdines nuotolines studijas pirmajam etapui paaiškėjo, kad šiemet tarp stojančiųjų populiariausia buvo statybos ekonomikos ir verslo specializacija. Antroje vietoje - nekilnojamojo turto valdymo, tarptautinio verslo, verslo vertės valdymo bei investicijų valdymo specializacijos. Susidomėjimo sulaukė ir naujoji veiklos procesų valdymo technologijų studijų programa.

Universitetas ruošia ne tik statybos, pramonės, transporto, mechanikos, elektronikos, elektros, miesto ūkio inžinierius, vadybininkus, architektus, bet ir lakūnus, skrydžių vadovus, gaisrinės saugos inžinierius. Aštuoni VGTU fakultetai ir Antano Gustaičio aviacijos institutas siūlo 42 pagrindinių, 2 vientisųjų ir 47 magistrantūros studijų programas. Galima rinktis dienines, neakivaizdines, vakarines ar neakivaizdines nuotolines studijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių