Quantcast

A. Veryga prakalbo apie trečiąją koronaviruso bangą

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigiantis sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga dar kartą ragina laikytis karantino reikalavimų.

Portalas antradienį jau skelbė viešojoje erdvėje A. Verygos dėmesį patraukusius komentarus, kad žmonės žada šventiniu laikotarpiu nesilaikyti karantino ir švęsti taip, kaip visada.

„Jei iš tikrųjų bus taip, tai tikrai neatmestina, kad po Kalėdų švenčių, praėjus maždaug 2 savaitėms, turėsime net ne antrąją, o trečiąją bangą, kuri gali pavirsti į nekontroliuojamus reiškinius. Noriu priminti, kad jau dabar gydymo įstaigos gyvena didžiulėje įtampoje ir kviečiu laiku susimąstyti ir tokių švenčių neorganizuoti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo laikinasis ministras.

Ryte feisbuke komentarais pasidalijęs A. Veryga klausė, ir kam mums priešai, jeigu mes patys sau esame priešai?

„Sergančių žmonių įvairiomis ligomis buvo ir bus ir užuojauta tiems, kurie serga ir dėl kitų ligų negalės švęsti švenčių, bet tai nereiškia, kad sveiki žmonės turi užsidaryti tarp keturių sienų. Eina jie na... tie valdžiažmogiai su savo draudimais. Jeigu sirgsiu – nešvęsiu, jeigu būsiu sveikas – švęsiu šventes kaip normalus žmogus ir prie eglučių važiuosiu, ir taip toliau“, – rašė internautas Ričardas.

Jam antrino ir Edvardas: „Jo, blyn, nešvęskit tautiečiai Naujųjų metų sodybose. Švęs mūsų išrinktieji. Negalim maišytis mes, paprasti mirtingieji.“

Andžej tikino, kad svarbiausia žinoti vietas, kuriose švęsti. „Atokiau nuo miesto, už miesto ribų. Jau yra užsakyta salė – ir niekas to karantino nebijo“, – rašė internautas.

Gintarė juokėsi, kad politikai nemoka dirbti nuotoliniu būdu, o žmonėms nurodo kaip švęsti. „Kas norės, tas švęs. Ir dzin“, – reziumavo Sandra.

Primename, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 1187 nauji COVID-19 ligos atvejai, dėl koronaviruso mirė 19 žmonių. Nuo pandemijos pradžios COVID-19 liga šalyje užsikrėtė 62 tūkst. 515 asmenų, 46 tūkst. 665 – tebeserga, 15 tūkst. 77 – pasveiko.

Dėl koronaviruso Lietuvoje iš viso mirė 519 žmonių, dėl kitų priežasčių mirė 254 užsikrėtusieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4

4 portretas
Iš kur valdžia gali ką nors žinoti, protingas žmogus niekada ne vadovaus žmonėmis nesuprasdamas supantį ji pasaulį, o kol kas dar niekas šito nesupranta. Į valdžią eina kas moka gerai liežuviu dirbti

usuka

usuka portretas
ne verigos kompetencija skelbti viruso bangas , kiek reikės - tiek ir bus , valdžia geriau žino

Anonimas

Anonimas portretas
Kada baigsis tas nesamoningas gasdinimas Veryga nekaltas, kad klanai veikia.Zurnaliugos verslininkai, prekybininkai, departamentai, korporacijos visi valdo avinu banda. Toliau bus dar graziau, nei korona nepades.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių