Quantcast

A. Veryga įspėja: jei vartosite kažką neaiškaus, prarasit ne tik pinigus, bet ir smegenis

  • Teksto dydis:

Buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga įspėja žmones nepasimauti ant apgaulingos preparato reklamos, kurioje naudojamas buvusio ministro atvaizdas.

Buvusį ministrą papiktino reklaminės juostos, kur reklamuojamas neaiškios kilmės preparatas, kuris neva padeda išvalyti smegenų kraujagysles.

A. Veryga sako tiesiai šviesiai – tokie pardavėjai labiausiai nori „išvalyti“ jūsų kišenes.

„Lietuvoje atsirado bent du nauji „kieti kardiologai“, kurie siūlo išsivalyti smegenų kraujagysles ir „stumdo“ kažkokius „stebuklingus“ preparatus.

Tačiau iš tikrųjų pardavėjai labiausiai nori „išvalyti“ jūsų kišenes.

Būkite budrūs ir nepasimaukite ant tokių apgaulių. O jei dar ir vartosite kažką neaiškaus, tai kartu su kraujagyslėmis prarasit ir smegenis, jei tokios iš viso buvo“, – savo paskyroje socialiniame tinkle A. Veryga surašė įspėjimą žmonėms.

Jei dar ir vartosite kažką neaiškaus, tai kartu su kraujagyslėmis prarasit ir smegenis, jei tokios iš viso buvo.

Buvęs sveikatos ministras sako, kad dėl tokių preparato pardavėjų veiksmų kreipėsi į policiją ir ragina žmones sekti jo pavyzdžiu, jei pastebės panašias veiklas.

„Dėl šių veikų informavau e-policiją, raginu ir jus pastebėjus panašias veikas padaryti tą patį“, – rašo A. Veryga.

Internetinėje erdvėje publikuojami reklaminiai tekstai, vadinamieji baneriai, apie preparatą, kuris neva padeda išvalyti smegenų kraujagysles.

Reklamoje naudojamos ne tik buvusio sveikatos apsaugos ministro, Seimo nario A. Verygos, bet taip pat ir vaikų gydytojo, Kauno klinikų Vaikų ligų klinikos vadovo Rimanto Kėvalo pavardės ir atvaizdai.

Reklaminiai tekstai publikuojami su neištaisytomis gramatinėmis klaidomis, pardavėjai netgi tvirtina, kad preparatas labai paklausus, todėl norint užsisakyti, gali tekti kantriai palaukti, kol susisieks konsultantas.

„Toks žmonių kvailinimas, kad net pikta. Panaudoti žinomų medikų veidai ir mano, kad pirkėjas nesusigaudys, kad jie visai ne kardiologai... Pamatys žinomą veidą ir puls pirkti... Apie tai, kad žmonių nuotraukos panaudotos be jų žinios, jau nė nekalbu...“, – A. Verygos įspėjimą komentavo moteris.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai

labai portretas
įtikinamas, tik reikia praplėsti naikintoju apsišaukėlių ribas, tai yra tuos kurie teisės aktai bando įteisinti narkotikus, lengvina priėjimą bevaliams prie alkoholio . kai žmogus netenka ar traumuoja galūnes -suvokia- nepajudės, kai netenka smegenų- suvokimas dingsta , bet ne tiems kurie visą tai organizuoja, tai jų paprastas verslas pirma pripratina, po to melžia pinigus, ir įteisina kaip norma, todėl sukčius reikia pažinti ne tik tuos kurie prisimeta kuo nesa, bet ir tuos kurie deda visas pastabas (apmokėtas, kas gali paneigti?) kad nusikaltimas ir jo rezultatas taptų norma

Vika

Vika portretas
Maciau ta straipsni. Pradejau skaityti ir supratau,kad apgaule. Stebuklingu vaistu nera, yra, kaip Veryga sako, stebuklingas budas ilisti i jusu pinigines. Tik nesuprantu, kodel tokie straipsniai, aiskiai m elagingi, nepasalinami ir kas uz tai atsakingas, nes jau ne karta ir ne du teko susidurti su panasiomis rasliavomis, siulanciomis "stepuklingu" vaistu.

Įvykių stebėtoja

Įvykių  stebėtoja portretas
Bravo profesorius Veryga . Laiku ir sąmojingai atkirto spekuliantams . O plokščios Žemės planetos , šeimų sąpirdžio , antivakserių lojikams jis oi nepatinka .
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių