Quantcast

VDU Botanikos sode I. Zasimauskaitė pasakos apie asmeninę patirtį įveikiant depresiją

  • Teksto dydis:

Depresija – viena pagrindinių savižudybės ir savęs žalojimo priežasčių. Deja, bet visuomenė vis dar nuvertina šią sunkią ligą. Būtent todėl labai svarbu šviestis ir didinti sąmoningumą.

Rugpjūčio 21 dieną, 19.30 val. VDU Botanikos sode rengiama socialinė iniciatyva, kurioje atlikėja Ieva Zasimauskaitė papasakos apie savo patirtį įveikiant depresiją bei kas jai padėjo tai padaryti.

Jau ne vieną ligą nagrinėjusi „Skirtingų Spalvų“ komanda  – renginio organizatoriai keičia formatą – šįkart interviu ims stebint žiūrovams.

Svečius su muzika pasitiks didžėjus („The Lucky Lord“). Renginiui reginį dovanos tarptautinė šokio teatro „Aura“ trupė su spektakliu „Norėčiau būt paparčio žiedu“.

Pasak organizatorių, VDU Botanikos sode vyksiančiame renginyje norima skurti jaukumą, todėl visi raginami su savimi atsinešti pledus, sulankstomas kėdutes ir mėgautis renginiu.

Renginio įėjimas – auka.

Teigiama, kad surinkti pinigai bus skiriami tolimesniems iniciatyvos darbams bei problemų sprendimui.

Dėl detalesnės informacijos teirautis telefonu: 867081123 arba Facebook puslapyje Skirtingos Spalvos.

Nuoroda į renginį: https://www.facebook.com/events/312369726779718/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prisiminus, kaip ji klausinėjo Euro vizijos konkurso dalyvius ir pastoviai krizeno, tiesiog vaikiška. Išbristi iš depresijos gal būt jai padėjo krišnaistai?

ALGIS

ALGIS portretas
be abejo ji bus B A S A .

M

M portretas
Neidomu
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių