Quantcast

Svajonių kūnas – be alinančių treniruočių

  • Teksto dydis:

Jei ne technologijų proveržis grožio medicinos industrijoje, tokia antraštė skambėtų utopiškai. Viena didžiausių pasaulio medicininės įrangos gamintojų "BTL Industries" utopiją pavertė realybe. "Šiandien įmanoma greitai ir efektyviai sukurti skulptūriškas kūno formas", – teigia inovatyviausią amerikiečių gamintojo prietaisą EMSCULPT Lietuvoje pristatantys grožio ir sveikatos specialistai.

Fantastiškas virsmas

Naujausios kūno skulptūravimo technologijos pionieriai mūsų šalyje – Kaune praėjusių metų lapkritį duris atvėrusi integralios estetikos klinika REVÙ CLINIC.

"Savo klientams siūlome saugias, efektyvias ir klinikiniais tyrimais įrodytas metodikas bei prietaisus, todėl dirbame tik su pasaulyje pripažintais gamintojais, – klinikos medicinos vadovė gydytoja Vilma Viliūšienė paaiškina apsisprendimą į Lietuvą iš Amerikos atsivežti unikalias kūno formavimą galimybes suteikiantį aparatą. – Didžiuojamės, kad esame pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje, siūlantys šią gražinančią ir sveikatinančią procedūrą."

Tarp REVÙ CLINIC procedūrų atliekamos EMSCULPT aparatu užima ypatingą vietą. "Tai tikra technologinė revoliucija! – rodydama aparatą tikina V.Viliūšienė. – Iki šiol galėjome pasiūlyti galimybę deginti riebalus – tokių technologijų grožio medicinos industrijoje yra daug. Šis prietaisas pirmiausia veikia raumenis, dėl to vėliau dega riebalai."

Integralios estetikos klinikos skoninga ir elegantiška aplinka patvirtina klinikos kūrėjų požiūrį į žmogų kaip visumą.

Norisi tvirtesnio pilvo preso, lieknesnio liemens, tvirtesnių blauzdų, stangresnių sėdmenų? Iki šiol buvo žinomas vienas kelias – sporto salė ir alinantis darbas joje: monotoniški pratimai, žliaugiantis prakaitas, titaniška kantrybė, kol ją vainikuodavo siekiamas rezultatas. O jei nevainikuodavo? Juk net ir intensyviai sportuojant nėra paprasta sutvirtinti ir padailinti problemiškas kūno vietas. EMSCULPT tai pavyksta dėl unikalios HIFE technologijos, paremtos fokusuotu magnetiniu lauku.

"Prietaisas sukuria nepaprasto ilgio elektromagnetines bangas, kurios, perėjusios per odą ir kitus audinius, priverčia raumenis susitraukti 20 tūkst. kartų per pusvalandžio procedūrą. Naudojant du aplikatorius – 40 tūkst. kartų. Labai suaktyvėja medžiagų apykaita, išsiskiria dideli lokalūs adrenalino kiekiai. Jie sukelia greitas metabolines reakcijas riebalų ląstelėse, o raumuo priverčiamas atsikurti, didėti, augti", – paaiškina prietaiso veikimą V.Viliūšienė.

Patvirtinta mokslininkų

Tai, kas Lietuvoje mums kelia nuostabą, pasaulyje jau plačiai pripažinta ir naudojama. Pavydite 50-metei Jennifer Lopez kvapą gniaužiančių kūno formų? Viena gražiausių pramogų pasaulio moterų neslepia savo grožio formulės: tai subalansuota mityba, sportas ir EMSCULPT.

Galimybe sukurti savo svajonių kūną naudojasi ne tik Drew Barrymore, Kim Kardashian, "Victoria Secret" modeliai, bet ir paprasti žmonės. Interneto svetainėje www.realself.com EMSCULPT procedūros įvertintos net 90 proc. teigiamų atsiliepimų. "Amerikiečiai moka paskaičiuoti savo pinigų naudą, – šypsosi V.Viliūšienė. – Šie atsiliepimai rodo, kad amerikiečiai patenkinti šia investicija į savo kūną."

Prietaiso efektyvumą patvirtino ir mokslininkai, atlikę magnetinio rezonanso, ultragarso, histologinius tyrimus. "Net 15 mokslinių studijų įrodė, kad po keturių procedūrų EMSCULPT aparatu konkrečioje gydomoje vietoje riebalinio audinio sluoksnis vidutiniškai sumažėja 19 proc., apimtys sumažėja 4,4 cm, raumenų masė padidėja 16 proc. Net praėjus metams po gydymo, rezultatai išlieka stabilūs", – pateikia argumentus REVÙ CLINIC vadovė.

Tokios aukštumos retai pasiekiamos neinvazinėmis procedūromis, tačiau raumenų stangrinimo, didinimo ir kūno formavimo prietaiso EMSCULPT kūrėjams tai pavyko.

Tiesa, gydytoja pabrėžia: geriausių rezultatų pasiekiama procedūras derinant su sveika mityba ir adekvačiu fiziniu krūviu. "Kartais žmonės klaidingai įsivaizduoja: ateisiu, užsidėsiu aparato aplikatorius ir po procedūros išeisiu 10 kg lengvesnis. Arba – pasidarysiu procedūrą, o paskui galėsiu valgyti, ką noriu. Taip nebūna. EMSCULPT neatstoja sveiko sporto. Rezultatai bus efektyvesni ir ilgalaikiai, jei žmogus sportuos. Ką gali pakeisti šis aparatas, tai nuobodžius atsilenkimus, pritūpimus, svorių kilnojimą – tuos pratimus, kuriuos nuobodu daryti sporto salėje, be to, daugelis neprofesionaliai sportuojančiųjų juos atlieka neteisingai", – patikslina gydytoja V.Viliūšienė.

Didžiuojamės, kad esame pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje, siūlantys šią gražinančią ir sveikatinančią procedūrą.

Atsakingas požiūris

"Mes save pozicionuojame kaip integralios estetikos kliniką, į grožį žiūrime iš skirtingų aspektų ir suprantame žmogų kaip visumą. Todėl kiekvieno kliento gerovę suvokiame ne tik kaip gražią jo išvaizdą, bet ir kaip gerą savijautą", – sako REVÙ CLINIC vadovė.

Ji džiaugiasi itin profesionalia komanda, kuri suformuota ne tik iš vidaus ligų gydytojo, bet ir iš endokrinologo, dermatovenerologo, dietologo, psichologo, psichoterapeuto, kineziterapeuto, kosmetologo.

"Kai pas mus ateina žmogus su konkrečia problema, nepuolame spręsti tik tos vienos problemos – bandome ieškoti būdų, kaip panaikinti pačią priežastį. Neapsiribojame vien simptomų gydymu, pasiūlome įtraukti ir jų profilaktiką", – teigia pašnekovė.

Klinikos darbuotojai patys išbandė EMSCULPT aparatą. "Jau po trijų savaičių susiformavo presas, sustiprėjo šonai, išsitiesino laikysena", – džiaugiasi pokyčiais V.Viliūšienė, pasirinkusi pilvo raumenų stangrinimo procedūrą.

Medikę ypač džiugina šio aparato galimybės sveikatinimo tikslais. EMSCULPT puikiai tinka po tokių chirurginių procedūrų, kaip riebalų nusiurbimas ar plastinė pilvo operacija, – papildo ir užbaigia skulptūrišką kūno formavimą. Po jos raumenys tampa stipresni ir didesni.

Vilma Viliūšienė

"Ne vienas mūsų klientas džiaugiasi sumažėjusiais nugaros skausmais, nes dėl sustiprinto pilvo preso laikysena tapo tiesesnė, – sako gydytoja ir pabrėžia, kad tai – gana stipriai veikiantis aparatas, kuriuo naudotis gali didelių sveikatos problemų neturintys žmonės. – Ligoniams skirti taip pat magnetiniu principu veikiantys aparatai, tačiau silpnesni, švelnesnio veikimo."

Kiekvieną norintįjį pasinaudoti EMSCULPT aparatu gydytoja visų pirma konsultuoja ir išsiaiškina sveikatos būklę. Šiuo aparatu negalima naudotis nėščiosioms, kenčiantiems nuo kvėpavimo funkcijos nepakankamumo, širdies ritmo sutrikimo, turintiems širdies stimuliatorius ir kt.

Kai laiko tėkmė nebaisi

REVÙ CLINIC siūlo daugybę kūno formavimo technologijų, kurios be skausmo, adatų greitai ir efektyviai degina riebalus, mažina raukšles, suteikia kitų norimų išvaizdos pokyčių. "Rekomenduojame tik aukščiausio standarto pasaulyje metodus", – teigia klinikos vadovė, rodydama ir kitus klinikoje turimus prietaisus.

"Tarkim, pūpso riebaliukų juosta pilvo apačioje ar kabo vidinėje šlaunų pusėje. Kontaktiniu būdu, tarsi masažuojant, aparato skleidžiamos radijo dažnio bangos įsiskverbia kelis centimetrus į poodinį audinį ir paveikia riebalų ląsteles. Jos žūva ir atlaisvina vietą", – trumpai ir paprastai paaiškina aparato, skirto lokalioms riebalų sankaupoms sumažinti, veikimą.

Moterims, norinčioms atsikratyti celiulito, mažinti apimtis ir sustangrinti kūno odą, gali padėti "VelaShape III" – neinvazinė ir labai efektyvi priemonė. Senstančiai ir problemiškai odai efektyvią pagalbą suteikia mikrofrakcinis veido jauninimas lazeriu "Clear+Brilliant".

Neatpažįstamai pasikeitusiame istorinės spaustuvės pastate, verslo parke "Aušra", įsikūrusi klinika ne veltui savo pavadinimui pasirinko kodinį žodį REVÙ. "Mes kviečiame atgauti, atjauninti ir atkurti tai, ką palietė laiko tėkmė: juk pavadinime užkoduotas priešdėlis re- reiškia atsinaujinimą", – atskleidžia klinikos vadovė V.Viliūšienė.


EMSCULPT veikimas ir efektyvumas

• EMSCULPT – pasaulinė kūno formavimo, raumenų stangrinimo ir didinimo revoliucija, jau spėjusi pelnyti pripažinimą pasaulyje.

• Standartinį gydymą sudaro keturios procedūros, atliekamos kas 2–3 dienas.

• Procedūros trukmė – 20–30 min.

• Aplikatoriai, kuriantys specialias elektromagnetines bangas, dedami ant gydymo zonos ir pritvirtinami diržais.

• Per vieną procedūrą raumenys susitraukia 20–40 tūkst. kartų.

• Procedūros neskausmingos, lengvai toleruojamos, nėra gijimo laikotarpio.

• Keletą dienų galimas jausmas kaip po intensyvios treniruotės.

• Aparato saugumas patvirtintas FDA, CE žymėjimu.

• Aparato efektyvumas įrodytas 15 mokslinių studijų.


Ką gali padailinti EMSCULPT?

• Pilvą,

• sėdmenis,

• žastus,

• blauzdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirkau iš tv3

pirkau iš tv3 portretas
Atrodo biški rimtesnis priboras nei tas iš TOPSHOPO

qq

qq portretas
Ir pasipils neiperkanciu heiteriu komentarai, kad nesamone. Kapeiku pasitaupykit

Didesnio kliedesio

Didesnio kliedesio portretas
dar neskaiciau. Vienas aplikatorius 20000.kartu susitraukimai, o du - jau 40000. Blt, jus bent mokykla baigete?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių