Quantcast

Susirgusių koronavirusu lietuvių pasakojimai: atrodė, kad per kūną važinėja traukinys

  • Teksto dydis:

„Pradėjau dusti. Jausmas toks, lyg būtum po vandeniu be deguonies kaukės. Kaulus laužė taip, kad, atrodo, guli ant grindinio, o per tave pirmyn atgal važinėtų traukinys“, –  jau šį ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakos lietuvis Mindaugas, sutikęs pasidalinti, ką reiškia sirgti koronavirusu.

Tuo metu renginių organizatorius ir vedėjas Mantas Kazlauskas atviraus, kad susirgęs virusu ir apie tai prabilęs viešai sulaukė gausybės draugų palaikymo žinučių. „Aš juokavau, sakiau, chebra, jūs manęs nelaidokite, o jeigu ir numirsiu, tai, neduok Dieve, bent palaukit kol baigsis karantinas, kad laidotuvės galėtų būti geras balius“, –  pasakos Mantas.

Vyro teigimu, jis taip pat perspėjo visus iš kelionių grįžusius draugus, kad jei kuris nesilaikys karantino, jis pats asmeniškai perduos juos policijos pareigūnams.

„Mane ištiko šokas. Iki šiol ieškau atsakymo, kur galėjau užsikrėsti, nes niekur nekeliavau, nebendravau su keliavusiais“, –  prisipažins dar vienas lietuvis, kuriam prieš beveik dvi savaites diagnozuotas Covid – 19.

Tuo tarpu studijoje svečiai diskutuos apie tai, kas lauks visų mūsų, ir kaip gyvensime suvaldžius virusą, nes finansinė krizė po įvestų ribojimų jau prasidėjo.

„Bankrutuos labai daug verslininkų, o tam, kad atsigautume, gali prireikti ne vienerių metų,“–  įsitikinusi verslininkė Irena Marozienė, 30 metų užsiimanti restoranų verslu.

„Masiniai atleidimai jau pasipylė. Verslininkai nelaukia ir atleidinėja žmones“, –  teigs kelionių verslui vadovaujanti Eglė Juknaitė. Tuo metu prodiuseris Arūnas Valinskas prisipažins netikintis valdžios žadama parama verslui.


Šiame straipsnyje: koronavirusasKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha  portretas
Matyt bičas gripu nėra sirges jei tokie įspūdžiai....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių