Quantcast

Su COVID-19 užsikrėtusiu LNOBT vadovu bendravusio P. Narkevičiaus testas – neigiamas

Panevėžietis politikas, žemės ūkio viceministras Petras Narkevičius praėjusią savaitę turėjo sąlytį su sergančiuoju koronavirusu, todėl saviizoliavosi. Rugpjūčio 4 dieną P. Narkevičius apie 15 minučių bendravo su Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) vadovu Jonu Sakalausku, kuriam penktadienį buvo nustatytas COVID-19.

Apie tai, kad atliko tyrimus, P. Narkevičius pranešė savo profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ ir pažadėjo rugpjūčio 10 dieną informuoti testo rezultatus. Šiandien politikas pasidžiaugė, kad testas – neigiamas.

Naujienų portalui jp.lt pasakojo, kad praėjusios savaitės pabaigoje paaiškėjo, jog kontaktavo su apsikrėtusiu COVID-19 virusu žmogumi.

Pokalbis buvo trumpas – iki 15 minučių. Ir tik penktadienį sužinojau, kad teatro vadovas serga.

„Nuotaikos tikrai buvo šiaip sau… Neramu. Visų pirma dėl artimųjų, dėl bendradarbių ir dėl žmonių su kuriais teko bendrauti. Labai atsiprašau visų, nes tikrai gerai jaučiuosi, o, kad bendravau su apsikrėtusiu koronavirusu, sužinojau tik penktadienį, rugpjūčio 8 dieną“, – rašė viceministras ir teigė, kad iškart saviizoliavosi.

„Galų gale, sutariau ir važiavau atlikti tyrimų. Rezultatai šiandien paaiškėjo – jie neigiami. Tačiau dar šią savaitę dirbsiu nuotoliniu būdu iš Panevėžio“, – nuoširdžiai pasakojo viceministras ir papasakojo, kodėl teko atlikti COVID-19 tyrimus: „Praėjusią savaitę bendravau su LNOBT vadovu J. Sakalausku. Laikėmės visų būtiniausių apsaugos priemonių. Pokalbis buvo trumpas – iki 15 minučių. Ir tik penktadienį sužinojau, kad teatro vadovas serga. Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai. Be to, tikėjau, kad bus gerai, bet, kad būtų ramiau, atlikau tyrimus. Reikia saugoti save ir aplinkinius. Jaučiu didelę atsakomybę, todėl informuoju testo rezultatus.“


Šiame straipsnyje: Petras NarkevičiusKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 saviizoliacijaneigiamas koronaviruso testas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Gaila....

sskant

sskant portretas
klijuojamas dalbajobizmas auksciausiu lygiu.., tiesiog gripu persirges, turi imuniteta.., paprasta..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių