Quantcast

Stabilios būklės COVID-19 pacientai iš ligoninių bus perkeliami į reabilitacijos įstaigas

COVID-19 pacientus, kuriems nereikia deguonies terapijos, bus galima pervežti į reabilitacijos ligonines, pranešė sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

„Papildomos lovos reabilitacijos ligoninėse – turime nemažai atvejų, kai žmonėms deguonies terapija nebėra reikalinga, tačiau dar turi būti užtikrinta priežiūra dėl žmonių sveikatos bei saugumo“, – šeštadienį spaudos konferencijoje sakė ministras.

Jo teigimu, perkėlus stabilios būklės ligonius į reabilitacijos įstaigas bus galima užtikrinti iki 900 lovų COVID-19 pacientams.

A. Dulkys penktadienį pasirašė įsakymą, kuriuo įtvirtino, kad po aktyvaus gydymo stacionarinėse asmens sveikatos priežiūros įstaigose asmuo tolimesniam gydymui gali būti pervežamas į reabilitacijos ligoninę, jeigu jam nereikia taikyti deguonies terapijos.

Jeigu asmens būklė pablogėtų, jis vėl turėtų būti grąžinamas į ligoninę.

Šeštadienio duomenimis, iš viso šalies ligoninėse gydoma 2300 COVID-19 pacientų, 194 iš jų – reanimacijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nera jokios ekstrimalios situacijos. Atsisiuskite nemokamas pdf knygas is interneto: Edward Griffin 'The Creature from Jekyll island'; Gary Allen 'Rockefeller File'; 'Scenarios for Future of Technology and International Development'. Gerai isaiskinta kur suo paknistas.Paskutinej tai raso apie tai kokie zmones yra kvaili ir kaip tuo galima pasinaudoti.

KAS AR NE ,,PROTINGI''TAI IR DARO

KAS AR NE ,,PROTINGI''TAI IR DARO  portretas
TAI TAIP IR UŽKREČIA TEN ESANČIUS .ŽIDINIAI TAIP IR ATSIRANDA.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių