Quantcast

Praėjusią savaitę per vieną parą Lietuvoje registruoti trys efektyvūs organų donorai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę per vieną parą Lietuvoje registruoti trys efektyvūs organų donorai, pirmadienį pranešė Nacionalinis transplantacijos biuras (NTB).

Du organų donorai registruoti Kauno klinikose, vienas – Respublikinėje Šiaulių ligoninėje.

Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad donorinių organų ir galimybės sugrįžti į įprastą gyvenimą sulauks šeši recipientai, kurie laukė inkstų, širdies ar kepenų.

Šiuo metu Lietuvoje transplantacijos laukia 317 žmonių. Iš jų – keturi vaikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipēdietē

Klaipēdietē portretas
Tai kai rašo komentatorius ,gerai kai donoro pagalba yra gelbējamos gyvybēs ,už išgelbēta gyvybe reikia žemai lenktis medicinai ir jos mokslui,bei medikams ,kurie atlieka šį kilnų darba,tai yra organu transplantacija.Ir nereikia nederamai komentuoti kad kažkas netaip .Lietuvoje žmonių gyvybes medikai gelbsti,bei jei atējo laikas mirti ,tai taip ir nutinka ir nereikia rašyt ,nesamoniu apie medikus,tai nekorektiška.

<<<<<<EFEKTYVŪS ......PLANUOTI....NUMANOMI ??

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;EFEKTYVŪS ......PLANUOTI....NUMANOMI ?? portretas
Recipientai galimai buvo labai turtingi....NA o tie tris tapusius donorais, po paros kitos galimai ištiko insultas....labai reikėjo tad DIEVULIS padėjo...Gal būt trūko vaistų nuo kraujo spaudimo ypač efektyvių ,greito veikimo .Gal būt pamiršo arba matavo su nekokybišku elektroniniu kraujo spaudimo matavimo prietaisu tris kartus ir vis tiek galimai blogai rodė.....Mechaniniai prietaisai yra didelis atsilikimas...perkūnas nematė jei numirs bus numatomas turtingam donoras ..svarbu pažanga . ....

o kur siandiena Lietuvoj gaminami

o kur  siandiena  Lietuvoj gaminami portretas
,,efektyvus organu donorai,,, ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių