Quantcast

Poliklinikoje – kurioziška situacija: matuojant temperatūrą nuskaitomos žmonių smegenys?

  • Teksto dydis:

Visuomenės veikėjas Rytis Zemkauskas feisbuke pasidalijo kurioziška situacija – poliklinikoje, kurioje lankosi vyras, pasikeitė tvarka. Temperatūra matuojama pridėjus termometrą ne prie kaktos, o prie riešo. Pasak gydymo įstaigos darbuotojos – atsirado besiskundžiančių žmonių, kurie teigia, kad termometras geba nuskaityti smegenis.

„Poliklinika. Prie durų maloni seselė matuoja įeinančių temperatūrą. Atkišu kaktą.

– Ne, ne, duokite riešą, prašau.

– ?

– Prie kaktos nebematuojam, nes žmonės skundžiasi, kad taip nuskaitome jų smegenis.

– Ką, rimtai? Ir daug tokių būna?

– Kasdien. Kai kurie net cituoja straipsnius, kur apie tai rašoma.

Kaip nuostabu, kad yra žmonių, kurie be problemų tiki, kad šiuo aparačiuku už 18,49 eurų (su PVM) galima skaityti mintis“, – šmaikščia istorija feisbuke pasidalijo R. Zemkauskas.

Freepik.com nuotr.

Po visuomenės veikėjo įrašu pasipylė internautų komentarai. 

Net jei ir nuskaito, ką gi jau ten tokio randa toje dykumoje.

„Net jei ir nuskaito, ką gi jau ten tokio randa toje dykumoje“, – ironizavo dainininkas Marijonas Mikutavičius.

„Na, tų kurie tiki, tai be problemų galima nuskaityti. Nes ten nieko nėra ką nuskaityti – apvalus nulis“, – apie sąmokslo teoretikus rašė kita internautė.

Ironijos negailėjo ir internautas Mindaugas. „Jūs nesijuokite. Tai teisybė. Aną savaitę pasiskiepijau. Tai net neįsivaizduoju, ką man su tais skiepais suleido, bet kažkas jau darosi. Nebereikia telefono – smsus gaunu tiesiai į smegenis. O sutikęs kitą pasiskiepijusį su juo galiu bendrauti telepatiškai – nebereikia nei kalbėtis, nei rankomis mosikuoti. Taip pat per atstumą jaučiu visas 5G ryšio antenas. Be to, tamsoje išėjus pasivaikščioti nebereikia prožektoriaus ir night visiono – viską matau“, – socialiniame tinkle rašė vyras.

„Yra tiesos, nes šitie aparačiukai tokiems tikėtojams priglaudus prie kaktos parodo ne temperatūrą, o IQ koeficientą“, – į diskusiją įsitraukė kitas internautas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

CXCXC

CXCXC portretas
O sis matavimo aparatas sertifikuotas??? Negi uz tokia kaina galima nusipirkti su sertifikatu?!

Kristina

Kristina portretas
Kvailas straipsnis, kiršinantis piliečius. Iš normalių žmonių skundų, kas domisi sveikata bei žino apie hipofizę ir infraredo poveikį jai, hiperbolizavo ir dar pasityčiojančiai iškraipė informaciją, jog "nuskaito" smegenis. Tokie parašymai tik parodo papirktą žiniasklaidą

Vytenis

Vytenis portretas
Tai ne tik nuskaito, bet ir daro rimtą poveikį! Argi negirdėjot atvejo, kai po tokio temperatūros pamatavimo žmogus ėjo į parduotuvę pirkti degtinės, o vietoj jos nusipirko kepalą duonos?!
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių